Ártalmas, ha túl sok gyümölcsöt eszel?
Előfizetek

Ártalmas, ha túl sok gyümölcsöt eszel?

Bár újabban mindenki a cukormentes életre esküszik, mégis literszámra öntjük magunkba a smoothie-kat, hidegen préselt leveket, és a mértéktelen gyümölcsfogyasztás is jellemző (hiszen az úgyis olyan egészséges!)

Természetesen a gyümölcsökben található cukor sokkal, de sokkal egészségesebb, mint a hozzáadott, finomított verziók, ráadásul a bennük található vitaminok a felszívódáson is módosítanak. Arról nem is beszélve, hogy a szervezetnek, kifejezetten az agynak szüksége van cukorra a megfelelő működéshez.

Olvasd el ezt is!

A hozzáadott cukortól nem csak elhízol, de a bőröd is könnyebben öregszik, és a hajad, körmöd állapotának sem tesz jót. Viszont a túlzásba vitt gyümölcscukor sem valami egészséges: hirtelen emeli meg a vércukorszintet, a fölös mennyiséget a tested zsírként raktározza el, főként a has környékén.

Nem így ismertük meg őt: sokat fogyott és nagyon izmos lett Leona Lewis

Mikor láttad utoljára Leona Lewist? Nagyon sokat fogyott az énekesnő!

Ha egy nő megtalálja a tökéletes (futó)cipőt, meghódíthatja az egész világot!

De ahhoz tényleg a hozzád legjobban passzoló darab kell.

Az úszás egész évben szuper alakformáló edzés: mostantól akár télen is úszhatsz a Palatinusban

Imádsz úszni, mert nemcsak egészséges, és remek edzésforma, de abszolút ki is kapcsol? A Palatinus strandra eddig csak nyári strandként gondoltunk, de mostantól a hideg időben is ellátogathatsz ide!

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft