Mi a laktózérzékenység gyógyszere?
Előfizetek

Mi a laktózérzékenység gyógyszere?

Ha nem is gyógyszer, de ez a tabletta sokat fog segíteni!

A laktózérzékenység gyógyszere valójában a laktázpótlás!
Lehet kapni laktáz enzimet tabletta formájában, amit a tejtermékek fogyasztása előtt kell elrágni a megfelelő dózisban. Sokáig ez csak vényre volt kapható, pár hete már vény nélkül is megvásárolható egy másik gyártó terméke, ami nagyjából akkora kis dobozban van, mint egy tic-tac, és bárhova magaddal viheted. De folyékony formában is elérhető, ebből egy-kettőt kell cseppenteni a tejes ételekre fogyasztás előtt.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is!
Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.

Anyaként is fitten: 8 dolog, ami miatt már holnap kezdj el sportolni!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Fit for Life

Csak 999 Ft