Vajas-citromos harcsa
Előfizetek

Vajas-citromos harcsa

Egy óra alatt kész, és isteni finom!

Vajas-citromos harcsa 4 személyre

Elkészítési idő 1 óra
60 dkg harcsafilé szeletekben
1 közepes sárgarépa
1 szál póréhagyma
1 kis zellergumó
10 dkg vaj, 1 dl száraz fehérbor
50 dkg burgonya fél citrom leve, só, törött bors

A zöldségeket megtisztítjuk és vékony metéltre vágjuk, a burgonyát hámozás után felkarikázzuk. 5 dkg vajat nagy serpenyőbe teszünk, rárakjuk a zöldségeket, megsózzuk, majd fehérborral felöntve megpároljuk, s hozzáadjuk a burgonyát is. Felengedjük 2 dl fűszeres lével (vízzel). A megsózott halszeleteket belefektetjük a zöldségágyba, és fedő alatt megpároljuk. A maradék - kisebb serpenyőbe rakott - vajat citromlével, sóval, borssal fűszerezzük és felforrósítjuk. Tálaláskor a megpárolt halszeleteket egy tálra tesszük, körberakjuk zöldséggel és a burgonyával, majd leöntjük a citromos vajjal.

Shape Bikini Boost Kihívás - az első hét gyakorlatai

Ha lemaradtál a Bikini Boost Kihívásunkról, ne csüggedj, bármikor újra belevághatsz, mutatjuk a gyakorlatokat!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Válts életmódot velünk! Most fél áron fizethetsz elő a Shape-re!

Csak 999 Ft