Végre itt a legújabb SHAPE, a címlapon Kiss Virággal!
Előfizetek

Végre itt a legújabb SHAPE, a címlapon Kiss Virággal!

Szuper napra virradtunk, hiszen mától kapható a legújabb SHAPE magazin.
Kép

Azon túl, hogy készítettünk egy különleges interjút Kiss Virággal, a bikini fitneszversenyző egy gyors edzéstervet is bemutat, amit azokból a gyakorlatokból állított össze, amiket ő is előszeretettel alkalmaz.

Kép

A sok-sok hasznos edzéstipp között találsz olyat, ami az esőben futásnál nyújt segítséget, vagy abban, hogyan találd meg a legjobb edzőpajtást! Egy plank kihívással is készültünk, na meg egy exkluzív testreformáló Pilates-módszerrel.

Kép

Tudtad, hogy az különböző illatok abban is segíthetnek, hogy sikeresebbé válj? Na, és azt, hogyan derítheted ki, van-e valamilyen ételallergiád? Ezekben is útmutatót adunk!

Kép

A legfinomabb és legfittebb turmixok receptjét is megkapod, de szó esik arról is, miért olyan fantasztikus fűszer a kurkuma!

Kép

És ez még csak egy kis részlet a fitt tartalmunkból!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

Mindent, de tényleg mindent megteszel azért, hogy leadj pár kilót, ám csak nem akar sikerülni a dolog?

Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.

Anyaként is fitten: 8 dolog, ami miatt már holnap kezdj el sportolni!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Fit for Life

Csak 999 Ft