Végre itt a legújabb SHAPE, a címlapon Kiss Virággal!
Előfizetek

Végre itt a legújabb SHAPE, a címlapon Kiss Virággal!

Szuper napra virradtunk, hiszen mától kapható a legújabb SHAPE magazin.
Kép

Azon túl, hogy készítettünk egy különleges interjút Kiss Virággal, a bikini fitneszversenyző egy gyors edzéstervet is bemutat, amit azokból a gyakorlatokból állított össze, amiket ő is előszeretettel alkalmaz.

Kép

A sok-sok hasznos edzéstipp között találsz olyat, ami az esőben futásnál nyújt segítséget, vagy abban, hogyan találd meg a legjobb edzőpajtást! Egy plank kihívással is készültünk, na meg egy exkluzív testreformáló Pilates-módszerrel.

Kép

Tudtad, hogy az különböző illatok abban is segíthetnek, hogy sikeresebbé válj? Na, és azt, hogyan derítheted ki, van-e valamilyen ételallergiád? Ezekben is útmutatót adunk!

Kép

A legfinomabb és legfittebb turmixok receptjét is megkapod, de szó esik arról is, miért olyan fantasztikus fűszer a kurkuma!

Kép

És ez még csak egy kis részlet a fitt tartalmunkból!

Kifaggattuk Rubint Rékát: így veszi rá a gyermekeit az egészséges étkezésre!

Ha valaki, akkor Rubint Réka tudja, mi kell az egészséges táplálkozáshoz. Ő maga is nagyon tudatosan étkezik, figyel az ételek minőségére és mennyiségére. De vajon hogyan adja át a tudását a családjának? Mennyire étkezik tudatosan a Schobert család? Erről faggattuk a fitneszkirálynőt.

Jennifer Aniston bevallotta: ez volt a legnagyobb szépségbaki, amit valaha elkövetett

Pedig ha valaki, ő aztán nagyon képben van arról, mit szabad és mit nem...


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft