Egészséges és egyszerű – Így segít a SPAR a karácsonyi menüben
Előfizetek

Egészséges és egyszerű – Így segít a SPAR a karácsonyi menüben

Két hónappal az ünnepek előtt teljesen időben vagyunk ahhoz, hogy eldöntsük: idén a karácsony nem a kapkodásról fog szólni

Elkezdhetjük megírni a listát az ajándékokról, összeállíthatjuk, hogy mikor kit látogatunk meg, és kitalálhatjuk a karácsonyi menüt is. Hogy az utóbbi egyszerűen, gyorsan és egészségesen elkészüljön, a SPAR nyújt segítséget a magyar háziasszonyoknak.
Az egyik legjobb dolog a karácsonyban, hogy ilyenkor együtt van az egész család, közösen üljük körül az asztalt, elmeséljük a legizgalmasabb családi történeteket és legjobb emlékeinket egy finom vacsora mellett. Igazi kihívás megvendégelni az egész családot: a háziasszonynak, akinek amellett, hogy ki kell találnia a menüt, rendet is kell tennie és mindezt költség- és időtakarékosan.


Ebben segít a SPAR legújabb hűségakciója, melynek keretében a népszerű WMF-márka jó minőségű konyhai felszereléseit lehet beszerezni az áruházakban akár 70 %-kal olcsóbban. A termékek között található porcelántál, főzőedény, de serpenyő is – amelyekkel a főzés tényleg gyerekjáték lehet.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
SPAR WMF termékek a galériánkban

A SPAR hűségakciója a „megszokott” módon zajlik: 2016. október 6-a és 2017. január 11-e között minden elköltött 1000 forint után hűségmatricát kapnak a vásárlók, melyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetnek valamennyi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A beváltás október 6-tól az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2017. január 29-ig tart majd, eddig lehet kedvezményes áron megvásárolni kilenc WMF konyhai eszközt hűségpontokkal, egyet pedig SuperShop-pontok beváltásával.
A termékekről és a hűségakcióról megtudhatsz többet a www.sparhuseg.hu weboldalon!

Ha azt már tudjuk, hogy miben készítjük el a menüt, már csak azt kell kitalálnunk, milyen fogásokat kínáljunk a vendégeknek. Manapság egyre többen követnek valamilyen speciális étrendet – van, aki a bio ételekre esküszik, másoknak valamilyen ételallergia miatt kell diétát tartaniuk.

Szerencsére a SPAR és INTERSPAR üzletekben igazán könnyű válogatni a megfelelő alapanyagok közül, hiszen az áruházlánc polcainmostantól öt különböző kategóriába sorolják azokat az élelmiszereket, melyek valamely speciális étrendbe illeszthetőek.
A SPAR által létrehozott öt kategória jól lefedi az általános, egészségtudatos vásárlói szokásokat: megkülönböztetik, ha egy termék laktózmentes, gluténmentes vagy bio, de jelölve vannak a speciális élelmiszerek és a tudatos táplálkozáshoz hozzájáruló árucikkek is. A megújult kínálatban több mint 630 termék található.
A termékekről és életmód-tanácsokról többet olvashatsz a www.eletmod.spar.hu oldalon!

Kép
Együtt lendültünk formába! Szuper volt a SHAPE Bikini Boost Kihívás

Május 15-től négy héten keresztül minden napra készült egy kőkemény feladattal Simon Szimonetta fitneszedző a SHAPE magazin olvasóinak, hogy mindenki bombaformában kezdhesse meg a strandszezont!

Shape Bikini Boost Kihívás - az első hét gyakorlatai

Ha lemaradtál a Bikini Boost Kihívásunkról, ne csüggedj, bármikor újra belevághatsz, mutatjuk a gyakorlatokat!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Válts életmódot velünk! Most fél áron fizethetsz elő a Shape-re!

Csak 999 Ft