Egészséges és egyszerű – Így segít a SPAR a karácsonyi menüben
Előfizetek

Egészséges és egyszerű – Így segít a SPAR a karácsonyi menüben

Két hónappal az ünnepek előtt teljesen időben vagyunk ahhoz, hogy eldöntsük: idén a karácsony nem a kapkodásról fog szólni

Elkezdhetjük megírni a listát az ajándékokról, összeállíthatjuk, hogy mikor kit látogatunk meg, és kitalálhatjuk a karácsonyi menüt is. Hogy az utóbbi egyszerűen, gyorsan és egészségesen elkészüljön, a SPAR nyújt segítséget a magyar háziasszonyoknak.
Az egyik legjobb dolog a karácsonyban, hogy ilyenkor együtt van az egész család, közösen üljük körül az asztalt, elmeséljük a legizgalmasabb családi történeteket és legjobb emlékeinket egy finom vacsora mellett. Igazi kihívás megvendégelni az egész családot: a háziasszonynak, akinek amellett, hogy ki kell találnia a menüt, rendet is kell tennie és mindezt költség- és időtakarékosan.


Ebben segít a SPAR legújabb hűségakciója, melynek keretében a népszerű WMF-márka jó minőségű konyhai felszereléseit lehet beszerezni az áruházakban akár 70 %-kal olcsóbban. A termékek között található porcelántál, főzőedény, de serpenyő is – amelyekkel a főzés tényleg gyerekjáték lehet.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
SPAR WMF termékek a galériánkban

A SPAR hűségakciója a „megszokott” módon zajlik: 2016. október 6-a és 2017. január 11-e között minden elköltött 1000 forint után hűségmatricát kapnak a vásárlók, melyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetnek valamennyi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A beváltás október 6-tól az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2017. január 29-ig tart majd, eddig lehet kedvezményes áron megvásárolni kilenc WMF konyhai eszközt hűségpontokkal, egyet pedig SuperShop-pontok beváltásával.
A termékekről és a hűségakcióról megtudhatsz többet a www.sparhuseg.hu weboldalon!

Ha azt már tudjuk, hogy miben készítjük el a menüt, már csak azt kell kitalálnunk, milyen fogásokat kínáljunk a vendégeknek. Manapság egyre többen követnek valamilyen speciális étrendet – van, aki a bio ételekre esküszik, másoknak valamilyen ételallergia miatt kell diétát tartaniuk.

Szerencsére a SPAR és INTERSPAR üzletekben igazán könnyű válogatni a megfelelő alapanyagok közül, hiszen az áruházlánc polcainmostantól öt különböző kategóriába sorolják azokat az élelmiszereket, melyek valamely speciális étrendbe illeszthetőek.
A SPAR által létrehozott öt kategória jól lefedi az általános, egészségtudatos vásárlói szokásokat: megkülönböztetik, ha egy termék laktózmentes, gluténmentes vagy bio, de jelölve vannak a speciális élelmiszerek és a tudatos táplálkozáshoz hozzájáruló árucikkek is. A megújult kínálatban több mint 630 termék található.
A termékekről és életmód-tanácsokról többet olvashatsz a www.eletmod.spar.hu oldalon!

Kép
Egy kis szauna lecke következik

Egyre népszerűbbek a szeánszok, egyre többen járnak. De vajon tudjuk, hogyan kell viselkedni ott?

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Imádod a kókuszvizet, mert finom és egészséges? Akkor nem árt tudnod még valamit a kedvenc hozzávalódról!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

Mindent, de tényleg mindent megteszel azért, hogy leadj pár kilót, ám csak nem akar sikerülni a dolog?

Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Fit for Life

Csak 999 Ft