Töltsd fel egészségpénztári kártyádat pár érintéssel akár a vásárlás előtt!
Előfizetek

Töltsd fel egészségpénztári kártyádat pár érintéssel akár a vásárlás előtt!

Az OTP Egészségpénztár és a Simple okostelefon alkalmazás fejlesztői – a magyar piacon elsőként – kidolgoztak és létrehoztak egy új, innovatív szolgáltatást.

Ennek segítségével a Pénztár tagjai bárhol, bármikor, azonnal feltölthetik egészségpénztári egyenlegüket akár egy nagyobb összegű szűrővizsgálat vagy magán orvosi kiadás előtt, vagy váratlan kiadások esetén.

A korábbi hagyományos tagdíjbefizetéstől eltérően a Simple alkalmazásban elérhető Feltöltömmagam szolgáltatással és egy bankkártyával, azonnal jóváírandó befizetést lehet kezdeményezni. A funkció használata rendkívül sok előnnyel jár: a gyorsaságon és egyszerűségen kívül kártyás fizetésnek minősül, így tranzakciós díj sem terheli. A befizetés után a hagyományos eljáráshoz hasonlóan 20%-os adó-visszatérítés is igényelhető.

„A pénztárunkhoz érkező befizetések és költések alapján azt tapasztaljuk, hogy a hazai lakosságnak egyre fontosabb az egészségügyi öngondoskodás, vagyis, hogy tudatosan tesznek félre a váratlan, vagy éppen az előre tervezett egészségügyi költségek fedezésére. Ezért indítottuk útjára a Feltöltömmagam funkciót a Simple alkalmazás segítségével, mellyel a tagjaink okos telefonjukról, másodpercek alatt lekérdezhetik és feltölthetik az egyenlegüket. Az alkalmazás népszerűségét mutatja, hogy az indulást követő néhány hónapban máris több mint 25 millió forintot töltöttek fel a tagjaink” – számolt be a legfrissebb eredményekről Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója.

Az OTP Egészségpénztár arra számít, hogy az év második felében – az utóbbi évekhez hasonlóan – emelkedni fog az egyéni befizetések aránya, hiszen a tagok egyre nagyobb számban igyekeznek kihasználni az év végi 20 százalékos adó-visszatérítésben rejlő lehetőségeket, ami csak az idén (az első félév során) befizetett összegek után, mintegy 280 millió forintot jelent.

További részletek találhatóak a Feltöltömmagam funkcióról és az egészségpénztárral igénybe vehető juttatásokról a www.feltoltommagam.hu oldalon.

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft