Környezetbarát cipőmárka, Amazonas
Előfizetek

Környezetbarát cipőmárka, Amazonas

Az Amazonas márka 2011-ben azt a célt tűzte ki maga elé, hogy újrahasznosított anyagokból készítsen divatos és egyben kényelmes lábbeliket.

Napjainkban már egyre többen döntenek a környezettudatos életmód mellett. A divat területén eddig nem sok márka kínált valóban környezetbarát felhasználás útján előállított termékeket, de most mutatunk nektek egy olyan cipőmárkát, ami kitölti ezt az űrt, íme az Amazonas szandálok és papucsok!

A vállalat a kezdetektől hisz abban, hogy a vásárlók jelentős részének a divat mellett a környezetvédelem is fontos, igazuk lett. Napjainkban az Amazonas papucsok és szandálok igazán népszerűek világszerte. A siker hátterében a környezettudatosság mellett az izgalmas inspirációk állnak. A kollekciók tervezésekor ihletként szolgálhat a trópusi esőerdő, a brazil természet, emberek és kultúra is.
Színek tekintetében olyan élénk és vidám színekkel találkozhatunk a kollekciókban, mint a smaragdzöld vagy az eleven lila. A szandálok és papucsok azon kívül, hogy lebomló anyagból készülnek és divatosak még hihetetlenül kényelmesek is. Olyan, mintha nem is viselnénk semmit a lábunkon.

Az Amazonast egy igazán környezettudatos márkának tartjuk, mely a szivárvány minden színét elhozza hozzánk. Ha szeretnél többet megtudni a márkáról és a termékekről, látogass el a weboldalra.

Kifaggattuk Rubint Rékát: így veszi rá a gyermekeit az egészséges étkezésre!

Ha valaki, akkor Rubint Réka tudja, mi kell az egészséges táplálkozáshoz. Ő maga is nagyon tudatosan étkezik, figyel az ételek minőségére és mennyiségére. De vajon hogyan adja át a tudását a családjának? Mennyire étkezik tudatosan a Schobert család? Erről faggattuk a fitneszkirálynőt.

Jennifer Aniston bevallotta: ez volt a legnagyobb szépségbaki, amit valaha elkövetett

Pedig ha valaki, ő aztán nagyon képben van arról, mit szabad és mit nem...


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft