Nagy Laci festőhengerre cserélte a labdát
Előfizetek

Nagy Laci festőhengerre cserélte a labdát

A világ egyik legjobb kézilabda játékosa nem csak a pályán bajnok, hanem otthonában is.

Nagy Laci ugyanis imádja a ház körüli teendőket, ha pedig ki kell festenie a lakást, akkor eszébe sem jut szakembert hívni; remekül megoldja ő maga.

Bár Nagy Lacinak roppant kevés a szabadideje, mégis úgy alakítja a munkáját, hogy ha felújítást kell végeznie vagy barkácsolásra van szüksége a családnak, az mindenképp beleférjen az életébe. Ezt tükrözi a Poli-Farbe reklámfilmje is, amelyben a sportoló játszi könnyedséggel festi a falat.

„Gyerekkoromban is imádtam bütykölgetni, és ez a hobbi máig megmaradt. A feleségem és a kislányom az igazi haszonélvezője ennek, ugyanis ha kisebb javítást vagy felújítást kell végezni otthon, akkor nem kell mestert hívni, megcsináljuk együtt. Legutóbb úgy láttuk, hogy a házra már ráfér egy festés, ezért igazi családi programként tervezgettünk, nézegettük a színskálákat, majd beszereztük a festékeket, és nekiláttunk. Persze a munka oroszlánrésze az enyém volt, de a lányok is sokat segítettek. A Poli-Farbe Platinum termékekkel igazán gyerekjáték a festés, hiszen bármilyen színről van szó, elegendő egy rétegben felvinni az anyagot a falra, ráadásul az erős festékszagot sem kell elviselni, mert illatosítottak.” – meséli Nagy László válogatott kézilabdázó.

Hazánk meghatározó festékgyárának reklámjában megjelenik a népszerű sportoló pályán nyújtott emberfeletti teljesítménye és a Poli-Farbe Platinum használatának könnyedsége. Nagy Laci végül a labdát festőhengerre cseréli, a festéshez pedig létrára sincs szüksége, hiszen hatalmas termete miatt egyszerűen eléri a legmagasabb falfelületeket is.

Kifaggattuk Rubint Rékát: így veszi rá a gyermekeit az egészséges étkezésre!

Ha valaki, akkor Rubint Réka tudja, mi kell az egészséges táplálkozáshoz. Ő maga is nagyon tudatosan étkezik, figyel az ételek minőségére és mennyiségére. De vajon hogyan adja át a tudását a családjának? Mennyire étkezik tudatosan a Schobert család? Erről faggattuk a fitneszkirálynőt.

Jennifer Aniston bevallotta: ez volt a legnagyobb szépségbaki, amit valaha elkövetett

Pedig ha valaki, ő aztán nagyon képben van arról, mit szabad és mit nem...


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft