Nagy Laci festőhengerre cserélte a labdát
Előfizetek

Nagy Laci festőhengerre cserélte a labdát

A világ egyik legjobb kézilabda játékosa nem csak a pályán bajnok, hanem otthonában is.

Nagy Laci ugyanis imádja a ház körüli teendőket, ha pedig ki kell festenie a lakást, akkor eszébe sem jut szakembert hívni; remekül megoldja ő maga.

Bár Nagy Lacinak roppant kevés a szabadideje, mégis úgy alakítja a munkáját, hogy ha felújítást kell végeznie vagy barkácsolásra van szüksége a családnak, az mindenképp beleférjen az életébe. Ezt tükrözi a Poli-Farbe reklámfilmje is, amelyben a sportoló játszi könnyedséggel festi a falat.

„Gyerekkoromban is imádtam bütykölgetni, és ez a hobbi máig megmaradt. A feleségem és a kislányom az igazi haszonélvezője ennek, ugyanis ha kisebb javítást vagy felújítást kell végezni otthon, akkor nem kell mestert hívni, megcsináljuk együtt. Legutóbb úgy láttuk, hogy a házra már ráfér egy festés, ezért igazi családi programként tervezgettünk, nézegettük a színskálákat, majd beszereztük a festékeket, és nekiláttunk. Persze a munka oroszlánrésze az enyém volt, de a lányok is sokat segítettek. A Poli-Farbe Platinum termékekkel igazán gyerekjáték a festés, hiszen bármilyen színről van szó, elegendő egy rétegben felvinni az anyagot a falra, ráadásul az erős festékszagot sem kell elviselni, mert illatosítottak.” – meséli Nagy László válogatott kézilabdázó.

Hazánk meghatározó festékgyárának reklámjában megjelenik a népszerű sportoló pályán nyújtott emberfeletti teljesítménye és a Poli-Farbe Platinum használatának könnyedsége. Nagy Laci végül a labdát festőhengerre cseréli, a festéshez pedig létrára sincs szüksége, hiszen hatalmas termete miatt egyszerűen eléri a legmagasabb falfelületeket is.

Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.

Anyaként is fitten: 8 dolog, ami miatt már holnap kezdj el sportolni!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Fit for Life

Csak 999 Ft