Múlt és jövő egy cipőben: Native
Előfizetek

Múlt és jövő egy cipőben: Native

Kevés olyan cipőmárka létezik, amiben egyesül a hagyományos cipők stílusa és a jövő lehetőségei. A Native cipői azonban pontosan ilyenek, és még a környezetvédelemre is kiemelt figyelmet fordítanak.
A márka a kezdetektől fogva a hagyományos cipőfazonokat új és merész anyaghasználattal és technológiai módszerekkel ötvözi, így jönnek létre a teljesen egyedinek számító cipők, melyeket sajátos formavilágukról és élénk színeikről is könnyen meg lehet különböztetni. Valamennyi lábbeli egy klasszikus fazonra épül, amit a legújabb technológiákkal és egy, csak arra a kollekcióra jellemző egyedi tulajdonsággal dolgoznak ki.

További kiemelkedő tulajdonságuk, hogy vízállóak, moshatóak, légiesen könnyűek és tökéletesen igazodnak a láb formájához, ezért maximálisan kényelmes viseletnek számítanak.
A Native azonban nem csak az egyedi stílusával kívánja formálni a jövőt, hanem különböző környezetvédelmi kérdésekben is. Állati eredetű termékeket nem használ fel egyik kollekció készítése során sem, valamint a csomagolás és a szállítás során is újrahasznosított anyagokat alkalmaz.
Ha még több érdekességre vagy kíváncsi a Native márkával kapcsolatban, látogass el a www.nativeshoes.com oldalra.

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft