A legboldogabb cipőmárka: Sanuk
Előfizetek

A legboldogabb cipőmárka: Sanuk

A Sanuk thai nyelven azt jelenti „Boldogság”. A cipőmárka pedig tökéletesen azonosul a nevével.

Ráleltünk a legboldogabb cipőmárkára, amit most szeretnénk nektek is bemutatni és azt is eláruljuk, miért olyan különlegesek ezek a lábbelik.
A dél-kaliforniai Sanuk márka története a kilencvenes évek végén kezdődött, amikor Jeff Kelley teljesen új típusú lábbeliket alkotott: elkezdte a szandál belső talp részét ötvözni a cipők külső, felső rétegével.

A Sanuk thai nyelven azt jelenti „Boldogság”. A cipőmárka pedig tökéletesen azonosul a nevével, mivel szlogenjük a kezdetek óta változatlan: Mosolyogj és add tovább! (“Smile, Pass It On!”), központi üzenetük a pozitív életstílus és a laza megjelenés.

A márka folyamatosan keresi az új lehetőségeket, így született meg 2013-ban a jógamatracból készült papucs- és szandál család. Ezeknek a modelleknek a talprésze eredeti jógamatracból készül, ezért olyan érzést nyújtanak, mintha egy puha jógamatracon lépkednénk, hihetetlenül könnyedek és légiesek. Aki egyszer felveszi, legszívesebben le sem venné többé a lábáról.

A Sanuk szandálokat és papucsokat bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy hihetetlenül kényelmes lábbelit keres, az egész napos boldogság garantált! Ha további információkra is kíváncsiak vagytok a márkával kapcsolatban, látogassatok el a www.sanuk.hu oldalra!

Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft