Stílusosan kényelmes
Előfizetek

Stílusosan kényelmes

Paez: az eredeti

Sokunk számára igazi kihívást jelent találni egy-egy olyan cipőt, ami nem csak kényelmes viselet egész nap, hanem divatosnak is érezhetjük benne magunkat. A Paez márka darabjai azonban mindkét kívánságunknak eleget tesznek.

A Paez márka az argentin nemzeti cipők, az alpargata lábbelik újragondolásából született. Ezáltal minden cipőben fellelhető az argentin kultúra öröksége modern köntösben. A cipők tervezésekor ihletként szolgálhat bármi, legyen az az argentin életérzés, a világszerte tett utazások, vagy a barátok és a világ álmodozóinak történetei, így találhat mindenki kedvére valót a cipők között.

Kép

A Paez cipők azonban nem csak az egyediségük miatt váltak a kedvenceinkké. Minden pár cipő kézzel készül, folyamatosan ellenőrzött munkakörülmények között. A cipők talprészét az Amazonas medencéből csapolt nyers gumi felhasználásával készítik, a felsőrész anyaga pedig pamutvászon, ezáltal válnak a cipők egyszerre kényelmessé és tartóssá.

Mutatjuk, mi melyik darabokat viselnénk legszívesebben minden nap!

A Paez márkát forgalmazó üzletek listája és a cipőmárkáról további érdekesség a www.paez.hu weboldalon található.

Nézd meg a galériánkat> 20 kép
Paez
Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft