Promóciók

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek az egyik legfontosabb márkaértékelési díjra. Az elismerés a fogyasztói elégedettség egyértelmű bizonyítéka.
Itt találkozhatsz új, vagy felújított SPAR-okkal idén. Itt a balatoni lista is!
Többek között öt szupermarketjét kívül-belül megújította a SPAR.
Itt a történelem eddigi legmodernebb találmánya a menstruációs eszközök között!
Olyan bosszantó, amikor az ember futna, mint a versenyló, de valami megakasztja, maradásra kényszeríti, és türelemmel ki kell várnia, míg elmúlik, és végre megugorhatja az akadályt, nekimehet a kihívásnak...
SPAR: rekordforgalom és új üzem Üllőn
Napokon belül itt vannak a SPAR új sajátgyártású hidekonyhai termékei, saláták és szendvicsek. Jó hír a vegáknak, lesz húsmentes szendvics is.
Cardio hónap a Corvin Sport Clubbal - Jelentkezz!
2018. áprilisában három alkalommal kerül megrendezésre a Cardio hónap eseménysorozatunk, melynek keretein belül több mozgásforma kipróbálására díjmentesen lehetőséget biztosítunk, mozogjunk együtt!
Itt mindannyian világbajnokok
A tél leghidegebb estéjén, mínusz 9 fokban, szakadó hóban gyülekeznek a Margitszigeti Atlétikai Club futóegyesület tagjai. We are going to run, right? Teszi fel nevetve egy külföldi tagjuk a kérdést. Right. Outside? Outside.
A SPAR vásárlóival együtt tesz az élelmiszerpazarlás ellen
Miskolcon folytatja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a korábban már sikeres élelmiszerpazarlás elleni akcióját.
Mondj búcsút az izomfájdalmaknak!
Ahogy közeledik a tavasz, egyre többen mennek ki a szabadba, hogy a téli lelassulás után visszatérjenek a mozgáshoz – legyen szó futásról, biciklizésről, teniszről vagy épp túrázásról. De az edzőtermek is ebben az időszakban a legzsúfoltabbak, hiszen hamarosan lekerülnek rólunk a nagykabátok, ideje formába hozni magunkat.
4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR
Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR. A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.

A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft