Otthoni crossfit-edzés, amihez csak egy kettlebell (kézisúlyzó) kell
www.shape.com
Előfizetek

Otthoni crossfit-edzés, amihez csak egy kettlebell (kézisúlyzó) kell

Az aktuális SHAPE Magazin 30. oldalán olvashatsz erről a szuperhatékony edzésprogramról, aminek a gyakorlatait most te is kipróbálhatod!
Olvasd el ezt is!

Ezt a 30 perces, bárhol végezhető WOD CrossFit programot bárki végigcsinálhatja. A testre és a képességeidre gyakorolt jól érzékelhető hatása miatt garantáltan megéri elkezdeni (és befejezni)!

Végrehajtás

Kezd a bemelegítéssel! Három minőségi kört csinálj végig, lassú mozgással, tökéletes technikával. Ez után következik az erősítő rész, majd végül a metcon befejezés, amikor is 4 kört hajtasz végre, a lehető leggyorsabban, pihenőidő nélkül. Kezdőknek 5 kilós, haladóknak 10 kilós, vagy annál nehezebb súlyt ajánl a program megalkotója, Jared Stein, a New York-i WillyB CrossFit társalapítója és vezető instruktora.

Teljes idő: 45 perc

Szükséges eszköz: Kettlebell

Nézd meg a galériánkat> 20 kép
Otthoni crossfit-edzés, amihez csak egy kettlebell (kézisúlyzó) kell
5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Serena Williams kis híján belehalt a szülésbe, és először mesélt róla

Sokkoló dolgokat osztott meg a rajongóival a teniszfenomén.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Tanulj te is a SHAPE fittmamitól, Mészáros Bogitól!

A legfrissebb SHAPE magazinban megismerkedhetsz Mészáros Bogi történetével, aki az Én jobban blog szerzője, és aki a kisfia születése után teljesen átalakította az életét, és ő lett az egyik legfittebb mami, akit megismertünk!


A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft