SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

elofizetes

Témaindító:
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol?

« vissza a témákhoz

Kriszty
2010. 03. 25. 11:59:19
Szia Dready!
Nem fogsz kevesebb shape magazint kapni, az előfizetés nem hónapra, hanem lapszámra vonatkozik, tehát ha 1 évre fizettél elő, nem egy évig kapod a lapot, hanem 12 lapszámot kapsz, ami kéthavi megjelenés esetén így 2 évet jelent.

KalmarVirag
2010. 01. 18. 21:53:41
Szia Dready!
A helyezet tényleg szomorú, de te inkább légy vidám, mert biztos találnak (vagy már meg is találták) a megoldást, hogy az előfizetőket ne érje kár. Munkaidőben a 06-1-50-50-800-as számon érdeklődj, vagy hagyj üzenetet Ajtay Adriánnál.

Dready
2010. 01. 04. 13:09:06
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol?

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)