|
elofizetes
Témaindító:
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol?
« vissza a témákhoz
Kriszty 2010. 03. 25. 11:59:19 |
Szia Dready!
Nem fogsz kevesebb shape magazint kapni, az előfizetés nem hónapra, hanem lapszámra vonatkozik, tehát ha 1 évre fizettél elő, nem egy évig kapod a lapot, hanem 12 lapszámot kapsz, ami kéthavi megjelenés esetén így 2 évet jelent. |
KalmarVirag 2010. 01. 18. 21:53:41 |
Szia Dready!
A helyezet tényleg szomorú, de te inkább légy vidám, mert biztos találnak (vagy már meg is találták) a megoldást, hogy az előfizetőket ne érje kár. Munkaidőben a 06-1-50-50-800-as számon érdeklődj, vagy hagyj üzenetet Ajtay Adriánnál. |
Dready 2010. 01. 04. 13:09:06 |
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol? |
« vissza a témákhoz
|
 |
|