SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

elofizetes

Témaindító:
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol?

« vissza a témákhoz

novocain
2011. 12. 25. 11:44:27
Megkaptam még karácsony előtt. Elég bonyolult volt az átvétel is..... Na mind1. Megvan, és ez a lényeg.

rococo
2011. 12. 19. 12:29:32
Sziasztok!
Sajnos nem is fog jönni. Én írtam egy levelet a szerkesztőségnek és a válasz e-mailben közölték velem, hogy a shape.hu/rekadvd oldalon regisztrálni kell és a hozzád leközelebb eső Immedio helyre szállítják ki, ahol át tudod venni.
Mindenesetre ez volt az első és utolsó előfizetésem a Shape-re, ugyanis az előfizetésnél erről szó sem volt. Ha a magazint el tudják postázni, akkor a dvd-t miért nem? A számlámon a magazin és a dvd is szerepel, tehát kötelességük lenne eljuttatni!

novocain
2011. 12. 19. 11:27:43
Vajon miért nem jön a beígért Réka DVD????

rococo
2011. 12. 16. 15:58:54
Sziasztok!
Sajnos én is hasonló cipőben járok, mint delfy.
A magazint megkaptam, de a számlán is szereplő Réka dvd-t mai napig nem küldték meg. Ha nem érkezik meg, akkor biztos, hogy nem fogok többet előfizetni a lapra, valamint egyéb lépéseket is fogok tenni. :(

delfy
delfy

2011. 12. 07. 14:38:59
Ma szomorúan vettem át a Shape magazin decemberi-januári számát,1 éves előfizetés esetén ajándék Rubint Réka DVD-t ígértek nekem és még jó néhány ismerősömnek! A DVD-t nem kaptam meg! Az ügyfélszolgálatot felhívva közölték,mert nem fér bele a postaládába és hogy ne sérüljön nem küldték ki, "talán" a héten ha visszaregisztrálom a még meg sem kapott emailt,akkor valahol átvehetem a DVD-t,ahova "majd"kiküldik. ? Szerintem ezen probélma megoldható lett volna ha csomagvédő csomagolásban küldik ki,számtalan hasonló terméket rendeltem már és megtudták oldani a csomagolást és időben megkaptam. Mivel lakóhelyemen nincs hol átvennem,többlet pénzért utaznom kell. Pontosan ezért rendeltem így,mert nem tudok utazgatni. Nem beszélve az előfizetéshez hozzászámolt DVD-árral. Hogy is van ez? Nagyon sajnálom hogy ekkorát csalódtam a kiadóban,rajtam kívűl nem kevés előfizetőt vesztenek ezzel a lépésükkel.

Kriszty
2010. 03. 25. 11:59:19
Szia Dready!
Nem fogsz kevesebb shape magazint kapni, az előfizetés nem hónapra, hanem lapszámra vonatkozik, tehát ha 1 évre fizettél elő, nem egy évig kapod a lapot, hanem 12 lapszámot kapsz, ami kéthavi megjelenés esetén így 2 évet jelent.

KalmarVirag
2010. 01. 18. 21:53:41
Szia Dready!
A helyezet tényleg szomorú, de te inkább légy vidám, mert biztos találnak (vagy már meg is találták) a megoldást, hogy az előfizetőket ne érje kár. Munkaidőben a 06-1-50-50-800-as számon érdeklődj, vagy hagyj üzenetet Ajtay Adriánnál.

Dready
2010. 01. 04. 13:09:06
Sziasztok. Egy hozzaszolasban olvastam, hogy vkinek hasonlo problemaja van az elofizetessel, mint nekem. Tobbszor jelenik meg 2 havi lapszam egyben. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag az elofizetesem araert kevesebb shape jut el hozzam. A beiro lany sem tudta a szerkesztoseget elerni. Van vmi otletetek, hogy lehetne ezzel kapcsolatban informaciot kerni vhol?

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)