SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Káros e a szoláriumozás?

Témaindító:
Mostanság annyit hallani a "rákkeltő" szoláriumokról...én,mint szolifüggő, már csakcsak utána néztem, mi igaz ebből... ne éljünk álomvilágban!
amit találtam... a napozás is olyan rákkeltő,mint a szoláriumozás, ha ész nélkül csinálja az ember.. nem a szolitól kell óvnod magad, hanem a leégéstől...az a káros,nem magában a szoli... arra pedig, hogy megóvd magad a kellemetlen leégéstől, már több módszer is van! első körben a mértékletesség... aztán a különféle kozmetikumok,amiket (jobb esetben) a hozzáértő pultos ajánl neked a szolikban... érdemes végig gondolni azt amit hallat a média, és ha úgy érzitek olvasgassatok a témáról a neten, nekem tanulságos volt :)

« vissza a témákhoz

Zolcsi520
2009. 12. 12. 22:35:30
Hát igen,megint szépen le lett szólva a szolárium!!!!Pedig van egy érzésem hogy nem a szoli ment a Vikihez...:(

frufru
2009. 12. 09. 02:01:07
Igen ő kifejezetten fehér börű!!!!
Meg hajlamos rá mivel a családjában már volt.
Jaja :)

Zolcsi520
2009. 12. 08. 11:13:15
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!:)
Most meg a Viki témát kapta fel a média mert hogy a szolitól kapott bőrrákot....akkor az biztos nem számított hogy 1. bőrtípusú és hogy teli van szeplővel és az sem hogy a családjában már előfordult ilyen megbetegedés....:O érdekes...Akkor is MÉRTÉKKEL szerintem lehet!
Köszönöm még egyszer!

frufru
2009. 12. 01. 04:28:15
Szia Zolcsi!
Max másfél órára veszi igénybe a bőrt mig más csöveknél 12-24 óra mulva fejti ki a hatását! ettől egészségesebb!!!
Igy már az első alkalom után látványos csokibarna bőrszínt eredményez :)
Utánna tudsz még olvasni a www.csokicso.hu oldalon
Pusza :)

Zolcsi520
2009. 11. 29. 11:07:44
Sziasztok én még új vagyok itt és elég érdekes dolgokat olvasgatok...Eddig is tudtam hogy a média a bolhából elefántot csinál,de hogy ekkorát?eddig is jártam szolizni ésszel,de így a haveroknak is tanácsolni fogom!!!Milyen ez az új cső?miért egészségesebb?????

frufru
2009. 11. 28. 14:02:08
Olvastam,hogy Dániában szolizni küldik az emberek a kóros D-vitamin hiány miatt és ez igaz az összes északi országra... mindemellett végig lehet gondolni,hogy nálunk hány napsütéses nap van egy évben,ami segítené a D-vitamin termelődését!!!!!!!!

Fengshui
2009. 11. 27. 01:57:25
Sziasztok,
Én is rendszeresen járok szolizni de csak mértékkel!tényleg hihetetlenül jó a közérzetre is!Főleg a D vitamin termelésben jó,tudjátok hogy a d vitamin 90%-át a napfényből nyeri a bőr?
Én csak ajánlani tudom a szolit de csak MÉRTÉKKEL!!!

frufru
2009. 11. 24. 18:11:56
Próbáltátok ezt az új Csokicsővet??????
Milyen ,mitől más?
Annyit hallani a rádióba!!!!!!!!!!!!
Nekem még nem volt alkalmam kipróbálni mert ahová járok ott még nincs ilyen.
Ijatok
Puszka :)

dorcimorci
2009. 11. 24. 00:32:22
Sziasztok!

Én is hallottam sokféle hírt!Egyetértek veletek!Mindenkinek kell télen is "napfény",hisz mindig bezárva vagyunk! Utánanéztem a neten a szoli+napozás veszélyeinek/előnyeinek!És ha okosan csinálja mindenki,akkor csak jót teszünk a szervezetünknek!

frufru
2009. 11. 23. 17:15:07
Egyetértek veled!
A mérték a lényeg mint minden másban !!!!!!!!!!!!!!
Sőt még jótékony hatása is lehet a ; csontritkulásra meg a depresszióra is! :)
Ezt én is tapasztaltam ha rossz a kedvem és elmegyek szolizni utána sokkal jobban érzem magam. :) :)
Sőt olvastam,hogy kevesebb olyan nőnél alakul ki mellrák aki rendszeresen jár szoliba a férfiaknál pedig a prosztatára van jó hatással!!!!!!!!!!!

Coco
2009. 11. 23. 13:27:22
Mostanság annyit hallani a "rákkeltő" szoláriumokról...én,mint szolifüggő, már csakcsak utána néztem, mi igaz ebből... ne éljünk álomvilágban!
amit találtam... a napozás is olyan rákkeltő,mint a szoláriumozás, ha ész nélkül csinálja az ember.. nem a szolitól kell óvnod magad, hanem a leégéstől...az a káros,nem magában a szoli... arra pedig, hogy megóvd magad a kellemetlen leégéstől, már több módszer is van! első körben a mértékletesség... aztán a különféle kozmetikumok,amiket (jobb esetben) a hozzáértő pultos ajánl neked a szolikban... érdemes végig gondolni azt amit hallat a média, és ha úgy érzitek olvasgassatok a témáról a neten, nekem tanulságos volt :)

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)