SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Szoláriumozás

Témaindító:
Sziasztok!
Azért indítottam ezt az új témát mert szerintem fontos hogy tudják az emberek hogy nem csak rosszat tud okozni a szolárium,mint ahogy a média beállította!!!Tudtátok hogy a szervezet a napfényből és télen pedig a szoláriumból nyeri bőrön át a d vitamin 90%-át???Az is érdekes hogy pl.: Afrikában nem is ismerik a bőrrákot,pedig ott aztán süt a nap....elgondolkodtató
Szép napot

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 | >>>

Fengshui
2010. 01. 16. 23:25:01
Én is kiiiiipróbálom,ha ennnnnyire jó:):):)
De nekem a csokicső is nagyon bevált!!!!!:)

frufru
2010. 01. 16. 01:40:55
Az biztos,hogy kiméletesebb hisz ( BIO ) :)
Majd kipróbálom,hogy milyen is !!!!

Zolcsi520
2010. 01. 12. 21:49:13
Jó estét!!!:)
Lassabb, kíméletesebb, mélyebb barnítás az egészséges és igényes szép barna bőrtónusért.
Lehetővé teszi a barnulást az I. bőrtípusúak számára is!
De hogy hol van ilyen azt nem tudom...:(
Passz...Biztos jó,csak az is biztos hogy sokkal több alkalom után éred el a kívánt színt!Majd írj hogy milyen volt!!!

frufru
2010. 01. 12. 12:39:48
Voltatok már olyan gápben ahol Bio cső van!!!?????
Hallotam róla de még nem próbáltam!!!!!!!!
Irjatok! :)

Kisztike
2010. 01. 09. 11:21:02
Nagyon köszi :)
Megnéztem a weboldalt, komoly lehet :D meg jó a kis szlogen :D:D:D "6 perc és elmész csokibarnán ..hihi..
MEglátjuk mi sül ki belőlem :) Kipróbálom aztán beszámolok milyen volt
Addig is Pusszantás :)

frufru
2010. 01. 09. 02:45:08
Igen kevessebb időre veszi igénybe a bőrt! Én is olvastam meg próbáltam és nagyon jó!!!! Sokkal szebb szint kaptam tőlle mint az eddigi csövektől! :)
Én Kispestre járok
De a neten megtudod keresni,hogy melyik szoliba van csokicső!!!!
Nézd meg
Pusza

Zolcsi520
2010. 01. 08. 09:12:28
Szia,csokicső.hu!!!:) Azért egészségesebb mert 1-1,5 óra alatt kifejti a hatását,nem kell 12-24 órán át igénybe vennie a bőrt!!!
Elég 9 perc heti1 hogy szép barna színed maradjon!!!:D:D

Kisztike
2010. 01. 06. 22:54:39
Mi ez a csokicsöves szoli? Én is szeretném kipróbálni, ha tudsz mondani merre van ilyen szalon akkor nagyon megköszönöm!
Boldog Új Évet Mindenkinek! :D

Zolcsi520
2010. 01. 04. 22:46:05
Utólag is boldog új évet kívánok!!!Hála istennek én is rendbe jöttem pár 9 perces szoli után,így nem voltam égő a szilveszteri bulin!!!!!!:):)
Jah és még a tesómat is elvittem magammal és 2x6 perc után a problémás bőrén szemmel látható javulás történt!!!!

frufru
2010. 01. 04. 13:44:22
Nem tudom,hogy kinek találták ki???????!!!!!! Mert egy forintott sem érdemes kiadni rá!!!! Ráadásul ugye jó drága is!!!!!!!!
Szilveszter elött bementem egy csokicsőves szoliba és olyan szinem lett,hogy hűhaaa :)
Szoli az jobb mert nem foltosan kopik!!!! :) :)

dorcimorci
2010. 01. 02. 21:19:28
BÚúúúúúúÉK!!!!!!

Látom nem jött be senkinek ez az újfajta barnulás!
Nekem a legjobb barinőm ment el kipróbálni,én sajnos nem tehetem meg,hogy majdnem 4000 ft-ot kiadjak rá,de ő sem járt sok sikerrel!!!:)
Foltos lett,és nem igazán adott tartós színt...ha pedig utánaszámolunk,hogy hetente elkéne menni...:D szerintem hagyjuk!!!
Maradunk a sima szolinál!:)

Kisztike
2010. 01. 02. 12:28:51
Sziasztok,
Valószínűleg ugyanúgy jártunk...:S én is próbáltam már a fújós barnulást, és nagyon csúnya lett tőle a bőröm, a lábfejem egyszrűen rejtegtnem kelltt, mert olyan volt mint egy benszülötté. Az arcom viszont szörnyen hamar kopott, és az is foltosan, úgyhogy én nem ajánlanám.
Én is inkább járok het 1-2 alkalommal szoláriumba, minthogy mégegyszer ilyen hülyeséget csináljak!
Boldog új Évet!!!

frufru
2009. 12. 28. 08:31:28
Elmentem kipróbálni!
Hát nem tudom különböző pozokban kell beállni és nem tudd olyan egyenletesen befújni!!! Sőt!!! ( Fül,orr,stb..???) Egy nagy szarrrrrrrrr
Még a kedvenc felsőmet is megfogta!!!! Fasza :(
Én maradok a bevált szolinál!!!!
Nekem az vált be :)
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zolcsi520
2009. 12. 28. 01:11:33
Utólag is kellemes ünnepeket kívánok!!!
Szóval én mondhatom hogy kipróbáltam és pórul is jártam nem kicsit....:(olyan foltos lett a kézfejem mintha igénytelen lennék és nem lehetett sehogy leszedni,pedig sikáltam mindennel....:( lehet valamit én csináltam rosszul...???

sziecsi
2009. 12. 20. 16:22:28
Elfelejtettem leírni, hogy bőrgyógyász vagyok, ha valakinek van kérdése szolárium terén szívesen válaszolok.

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 | >>>

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)