|
Szoláriumozás
Témaindító:
Sziasztok!
Azért indítottam ezt az új témát mert szerintem fontos hogy tudják az emberek hogy nem csak rosszat tud okozni a szolárium,mint ahogy a média beállította!!!Tudtátok hogy a szervezet a napfényből és télen pedig a szoláriumból nyeri bőrön át a d vitamin 90%-át???Az is érdekes hogy pl.: Afrikában nem is ismerik a bőrrákot,pedig ott aztán süt a nap....elgondolkodtató
Szép napot
« vissza a témákhoz
Fengshui 2010. 01. 16. 23:25:01 |
Én is kiiiiipróbálom,ha ennnnnyire jó 
De nekem a csokicső is nagyon bevált!!!!! |
frufru 2010. 01. 16. 01:40:55 |
Az biztos,hogy kiméletesebb hisz ( BIO )
Majd kipróbálom,hogy milyen is !!!! |
Zolcsi520 2010. 01. 12. 21:49:13 |
Jó estét!!!
Lassabb, kíméletesebb, mélyebb barnítás az egészséges és igényes szép barna bőrtónusért.
Lehetővé teszi a barnulást az I. bőrtípusúak számára is!
De hogy hol van ilyen azt nem tudom...
Passz...Biztos jó,csak az is biztos hogy sokkal több alkalom után éred el a kívánt színt!Majd írj hogy milyen volt!!! |
frufru 2010. 01. 12. 12:39:48 |
Voltatok már olyan gápben ahol Bio cső van!!!?????
Hallotam róla de még nem próbáltam!!!!!!!!
Irjatok!  |
Kisztike 2010. 01. 09. 11:21:02 |
Nagyon köszi
Megnéztem a weboldalt, komoly lehet meg jó a kis szlogen   "6 perc és elmész csokibarnán ..hihi..
MEglátjuk mi sül ki belőlem Kipróbálom aztán beszámolok milyen volt
Addig is Pusszantás  |
frufru 2010. 01. 09. 02:45:08 |
Igen kevessebb időre veszi igénybe a bőrt! Én is olvastam meg próbáltam és nagyon jó!!!! Sokkal szebb szint kaptam tőlle mint az eddigi csövektől!
Én Kispestre járok
De a neten megtudod keresni,hogy melyik szoliba van csokicső!!!!
Nézd meg
Pusza |
Zolcsi520 2010. 01. 08. 09:12:28 |
Szia,csokicső.hu!!! Azért egészségesebb mert 1-1,5 óra alatt kifejti a hatását,nem kell 12-24 órán át igénybe vennie a bőrt!!!
Elég 9 perc heti1 hogy szép barna színed maradjon!!!  |
Kisztike 2010. 01. 06. 22:54:39 |
Mi ez a csokicsöves szoli? Én is szeretném kipróbálni, ha tudsz mondani merre van ilyen szalon akkor nagyon megköszönöm!
Boldog Új Évet Mindenkinek!  |
Zolcsi520 2010. 01. 04. 22:46:05 |
Utólag is boldog új évet kívánok!!!Hála istennek én is rendbe jöttem pár 9 perces szoli után,így nem voltam égő a szilveszteri bulin!!!!!!
Jah és még a tesómat is elvittem magammal és 2x6 perc után a problémás bőrén szemmel látható javulás történt!!!! |
frufru 2010. 01. 04. 13:44:22 |
Nem tudom,hogy kinek találták ki???????!!!!!! Mert egy forintott sem érdemes kiadni rá!!!! Ráadásul ugye jó drága is!!!!!!!!
Szilveszter elött bementem egy csokicsőves szoliba és olyan szinem lett,hogy hűhaaa
Szoli az jobb mert nem foltosan kopik!!!!  |
dorcimorci 2010. 01. 02. 21:19:28 |
BÚúúúúúúÉK!!!!!!
Látom nem jött be senkinek ez az újfajta barnulás!
Nekem a legjobb barinőm ment el kipróbálni,én sajnos nem tehetem meg,hogy majdnem 4000 ft-ot kiadjak rá,de ő sem járt sok sikerrel!!!
Foltos lett,és nem igazán adott tartós színt...ha pedig utánaszámolunk,hogy hetente elkéne menni... szerintem hagyjuk!!!
Maradunk a sima szolinál! |
Kisztike 2010. 01. 02. 12:28:51 |
Sziasztok,
Valószínűleg ugyanúgy jártunk... én is próbáltam már a fújós barnulást, és nagyon csúnya lett tőle a bőröm, a lábfejem egyszrűen rejtegtnem kelltt, mert olyan volt mint egy benszülötté. Az arcom viszont szörnyen hamar kopott, és az is foltosan, úgyhogy én nem ajánlanám.
Én is inkább járok het 1-2 alkalommal szoláriumba, minthogy mégegyszer ilyen hülyeséget csináljak!
Boldog új Évet!!! |
frufru 2009. 12. 28. 08:31:28 |
Elmentem kipróbálni!
Hát nem tudom különböző pozokban kell beállni és nem tudd olyan egyenletesen befújni!!! Sőt!!! ( Fül,orr,stb..???) Egy nagy szarrrrrrrrr
Még a kedvenc felsőmet is megfogta!!!! Fasza
Én maradok a bevált szolinál!!!!
Nekem az vált be
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Zolcsi520 2009. 12. 28. 01:11:33 |
Utólag is kellemes ünnepeket kívánok!!!
Szóval én mondhatom hogy kipróbáltam és pórul is jártam nem kicsit.... olyan foltos lett a kézfejem mintha igénytelen lennék és nem lehetett sehogy leszedni,pedig sikáltam mindennel.... lehet valamit én csináltam rosszul...??? |
sziecsi 2009. 12. 20. 16:22:28 |
Elfelejtettem leírni, hogy bőrgyógyász vagyok, ha valakinek van kérdése szolárium terén szívesen válaszolok. |
« vissza a témákhoz
|
 |
|