|
elmaradt magazin..
Témaindító:
Sziasztok!
Ebben a hónapban nem kaptam meg a magazinomat, holott előfizetője vagyok. A kiadónak már írtam, de nem történt semmi. Hová lehet fordulni ez ügyben, ahol foglalkoznak is a dologgal? Ha valaki tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném. Szép hétvégét mindenkinek!
« vissza a témákhoz
KalmarVirag 2010. 01. 18. 21:54:54 |
Szia Mantus!
Írj az info@shape.hu-ra, megoldjuk a problémát!  |
 mantus 2009. 11. 27. 07:57:22 |
Előfizetéssel kapcsolatban érdeklődnék.
Lejárt párhónapja ez előfizetésem, és meg akartam hosszabbítani. Viszont hogy derült égből ért az összevont lapszám, így érdeklődtem a kiadónál, hogy az összevont lapszám miatt ugyan meddig érvényes az előfizetésem, és hogy mennyi összevont lapszám lesz.
Megjegyzem az összevont lapszámok oldalszáma kevesebb, tartalmilag pedig pl horoszkóp egyáltalán nem követi az összevonást.
Sajnos azt a választ kaptam, hogy fizessek nyugodtan elő, de nem tudják megmondani hogy mennyit fognak kézbesíteni. Ezek szerint ha előfizetek egy évre, akkor összevonhatják az egy évi lapszámot is? Szerintem nem az előfizetőkkel kellene kibabrálni. |
 mantus 2009. 04. 15. 15:58:27 |
Kedves Szerkesztők!
Nagyon megörültem az új Shape magazinnak! Nagyon tetszik a címlap, és végre egy igazán sportos magyar hölgy van a címlapon, aki tényleg a példaképünk lehet! Nagyon tetszik a mozgás program, ami vele van összeállítva. Kedvenc sorozatom, amikor a hagyományos ételt átalakítjátok szénhidrát mentessé, és vegán étellé. Remélem a jövőben is marad ez az új arculat!
Sok sikert hozzá! |
KalmarVirag 2008. 12. 08. 22:10:32 |
Kedves Mantus!
Ha receptekhez olyan hozzávalót írnánk, amit nem találsz meg egyszerű közértekben, lapozz hátra a shop listába, ilyen esetben meg szoktuk írni, hogy hol kaphatók a finomságok. Ha itt sincs, írj a szerkesztőségi címemre (v.kalmar@shape.hu), igyekszem segíteni.
Címlapra vonatkozó tanácsaidat köszönjük, építő a negatív kritika is! :-)
A terjesztési osztály már bizonyára segített. Hidd el, mi sajnáljuk a legjobban hogy technikailag megoldhatatlan a palackok postázása. :-( |
 mantus 2008. 12. 06. 20:32:32 |
sziasztok!
Én évek óta rendszeres olvasója vagyok a lapnak. Gyűjtöm is a lapszámokat, és sokat szoktam forgatni a régebbieket is. Vannak kedvencek, és sajnos olyan is ami nem tetszik...A shape.com-nak is látogatója vagyok.
Ami miatt az írásra ragadtattam magam az utolsó lapszám.
Már a címlapok is idegesítenek mostanában. Senki sem vette észre hogy egy olyan címlap van , ami ugyanabból a sorozatból van? még a ruha is ugyan az longorián...Így végig nézve az összes többit nem hiszem el, hogy nem tudnák legalább a címlapot úgy összehozni, hogy az legalább egy kicsit természetesebb legyen, és ne ríjon le róla hogy úgy lett kivágva valahonnét...Örömmel vennék akár magyar hölgyeket is a címlapon, mint még egy longoriát..
De ugyan ez van a beltartalomban szereplő képekkel is...
A cikkeket szeretem, főként azokat, amelyeknek hazai vonatkozásai is vannak. Az olyan recepteket, melyekkel nem kell floridába utaznom, hogy meg találjam a hozzávalót.
A másik: mint rendszeres előfizető, sajnálom, hogy mi nem kapjuk meg az ajándékokat az újsághoz. Így lemaradtam a shape vizes palackról is. Pedig jól esett volna, még akkor is, ha esetleg egy csekket küldenek mellé, hogy ha kérem x összegért megkaphatom.
A külföldi honlapon olvasgattam, hogy vannak olyan shape termékek, amik engem érdekelnének, és szerintem másokat is. Láttam hogy van fogyis napló, edző könyv, meg dvd. Jó lenne, ha ezek a magyar piacon is megjelennének!
Jó munkát kívánok a szerkesztőknek! |
chrystal 2008. 11. 06. 20:41:45 |
Sziasztok,
én is hasonló gondokkal küzdök, viszont én megpróbáltam felhívni az előfizetésemen megjelölt számokat, sikertelenül, majd apukámat kértem meg, aki egész nap próbálkozott különféle időközönként, és semmi válasz.
Ebben az esetben vajon mi a teendő?
Köszönet és üdvözlet! |
AnrySoósÉva 2008. 11. 05. 21:57:46 |
Szia! Az ilyen problémákkal minden esetben a kiadó elôfizetési osztályához kell fordulni és ôk biztosan fogják orvosolni. Sajnos sokszor elôfordul, hogy a postaládából lopják ki a kézbesített lapokat. |
bkata23 2008. 10. 25. 17:37:11 |
Sziasztok!
Ebben a hónapban nem kaptam meg a magazinomat, holott előfizetője vagyok. A kiadónak már írtam, de nem történt semmi. Hová lehet fordulni ez ügyben, ahol foglalkoznak is a dologgal? Ha valaki tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném. Szép hétvégét mindenkinek! |
bkata23 2008. 10. 25. 17:36:36 |
Sziasztok!
Ebben a hónapban nem kaptam meg a magazinomat, holott előfizetője vagyok. A kiadónak már írtam, de nem történt semmi. Hová lehet fordulni ez ügyben, ahol foglalkoznak is a dologgal? Ha valaki tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném. Szép hétvégét mindenkinek! |
bkata23 2008. 10. 25. 17:36:36 |
Sziasztok!
« vissza a témákhoz
|
 |
|