|
jógázni budapesten
Témaindító:
Sziasztok!
Már régeb óta gondolkozzok azon hogy elkezdjek egy jóga tanfolyamot. Egy osztrák barátnőm csinálja már egy éve és nagyon oda van érte, azt mondja soha nem érezte magát ennyire nyugodtan de tele energiával mint miota jógázik. Valaki tudna javasólni egy jó studiót budapesten? Üdv.L.
« vissza a témákhoz
tusita 2009. 02. 04. 16:11:01 |
Szia!
Én a Harappa jógastúdióban és a Gyógyír Theca Egészségstúdióban is voltam már, nagyon jók. Az internetcímeken meg tudod nézni őket, én is ott találtam rájuk: www.harappajoga.hu, www.gyogyir-theca.hu, fönt van az órarendjük is.
Kellemes jógázást! |
KalmarVirag 2009. 01. 14. 22:21:34 |
Szia!
Rengeteg jóga stúdió van, szerintem olyat válassz, ami kifejezetten jóga-pilates stúdió, mert a klasszikus fitnesztermekben nagyon zavaró a kintről beszűrődő zaj.
Érdemes olyat keresnek, ahol többféle jóga is van.
V. |
lillyann 2008. 10. 23. 16:06:40 |
Sziasztok!
Már régeb óta gondolkozzok azon hogy elkezdjek egy jóga tanfolyamot. Egy osztrák barátnőm csinálja már egy éve és nagyon oda van érte, azt mondja soha nem érezte magát ennyire nyugodtan de tele energiával mint miota jógázik. Valaki tudna javasólni egy jó studiót budapesten? Üdv.L. |
lillyann 2008. 10. 23. 16:06:40 |
Sziasztok!
Már régeb óta gondolkozzok azon hogy elkezdjek egy jóga tanfolyamot. Egy osztrák barátnőm csinálja már egy éve és nagyon oda van érte, azt mondja soha nem érezte magát ennyire nyugodtan de tele energiával mint miota jógázik. Valaki tudna javasólni egy jó studiót budapesten? Üdv.L. |
« vissza a témákhoz
|
 |
|