SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

helyes biciklizés

Témaindító:
A helyes bicajozásról általában kevés szó esik: beállítások,fokozatok kontra alakformálás,.. Én konkrétan a vádlimat akarom formálni így.

« vissza a témákhoz

erikamis
2009. 02. 26. 03:11:13
Sajnos az állandó fogyástól-hízástól a melleim kicsit megereszkedtek ezért szeretném megkérdezni,hogy milyen torna v.súlyzós feladatokat kellene végeznem a feszesebb bőr mell érdekében?

Lizi
2009. 02. 16. 20:51:48
Köszi a hozzászólást :)

KalmarVirag
2009. 01. 03. 17:49:13
Simone!
Tavasszal és nyáron redszeresen írunk a kerékpárpzásról, sőt sokszor kombináljuk alakformáló edzésekkel is. Ezeket az anyagokat legtöbbször a német Shape-ből vesszük át, hiszen ott óriási hagyománya van a montizásnak, országúti tekerésnek és a túra kerékpárpzásnak is.
Ha komolyabban szeretnél ezzel foglalkozni akkor azt ajánlom, keress egy olyan spinning edzőt, akinek kerékáros edző, sőt még jobb esetben szakedzői (felsőfokú ) végzettsége van, és jó időben hagyományos edzéseket is vezet.
Sok sikert!

Simone
Simone

2008. 12. 17. 10:47:15
Sztem ebbe nem túl sok csajszi járatos! Inkább menj el 1 bicajkereskedésbe és ott próbálkozz valaki hátha segít:D Sok sikert.)

Lizi
2008. 09. 07. 21:20:18
ui: utcai/terep biciklizésről lenne szó!!

Lizi
2008. 09. 07. 21:11:37
A helyes bicajozásról általában kevés szó esik: beállítások,fokozatok kontra alakformálás,.. Én konkrétan a vádlimat akarom formálni így.

Lizi
2008. 09. 07. 21:11:37

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)