SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Rubint Réka

Témaindító:
Sziasztok!Rékának melyik edzéstervét ajánlanátok?Honnan tölthetném le?KÖSSSZIKE

« vissza a témákhoz

ashley
2008. 08. 30. 12:53:38
Szia nekem az összes megvan:
1.) Rubint Réka I-II. + terhes torna DVD
2.) Rubint Ráka III. DVD
3.) Rubint Ráka IV. Napi 20 perc önmagadért DVD
4.) Rubint Réka otthoni edzéskártya

Nos... évekkel ezelőtt (kb. 5-6 éve) kaptam az 1.) -est és arra tornáztam, mostanra teljesen szétment a térdem tőle. A 2.) úúúúúúúúúútálom! Tele van reklámmal! És nehéz is! A 3.) ha tornázni akarsz, akkor ezt vedd meg. Ezen csak 20 perc mindegyik rész (felsőtest, popsi, comb, has). Ez nem olyan ugrálós és térdgyilkos, mint a Réka I-II. és nem is olyan brutális, mint a Réka III. Edzéskártya: jóóóóó, izomláz van tőle, de ez nem fogyasztásra való, hanem inkább alakformálós, de nekem uncs, mert unalmas számolgatni otthon, tehát ezt nem igen használom. Az I-II+ terhestorna DVD-ét és a IV. DVD-ét (ez a legújabb)már el is ajándékoztam, pedig jó csak én már meguntam a Schóbert családot, főleg a Rékát! Nekem az utóbbi időben nagyon idegesítőek lettek. De ha fogyni akarsz és formálódni is, CSAK egy szót írok: ÚSZÁS!!! Heti 4-5 alkalom úszás és 3 hónap múlva nem ismersz magadra + még az izületeket is kíméli! A Réka nem egy izületkímélő csaj! Készülj fel: térdgyilkos, ugra-bugra, idétlen beszólások, és sikító hang...

Seresk
2008. 08. 24. 17:06:41

Seresk
2008. 08. 24. 17:06:41

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)