SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Tökéletes bikinivonal

Témaindító:
Sziasztok nem tudom h mi a legjobb bikinivonalra. Borotvát használtam most meg szörtelenítő krémet (veet bikini duo-t) de egyik se vált be igazán. Mindegyik után ég a bőröm és kipattogzik. Ti mit használtok? egyáltalán van tökéletes megoldás? Előre is köszi...

« vissza a témákhoz

Symas177
2008. 07. 14. 13:52:26
Szia,
én is küzdöttem hasonló problémákkal. Most IPL (villanófényes tartós szőrtelenítés) kezelésekre járok, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok. Nem olcsó, és több alkalommal kell menni, de sztem hosszútávon mindenképp megéri.

Doranna
2008. 07. 13. 22:15:10
Sziasztok nem tudom h mi a legjobb bikinivonalra. Borotvát használtam most meg szörtelenítő krémet (veet bikini duo-t) de egyik se vált be igazán. Mindegyik után ég a bőröm és kipattogzik. Ti mit használtok? egyáltalán van tökéletes megoldás? Előre is köszi...

Doranna
2008. 07. 13. 22:15:10

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)