|
Tökéletes bikinivonal
Témaindító:
Sziasztok nem tudom h mi a legjobb bikinivonalra. Borotvát használtam most meg szörtelenítő krémet (veet bikini duo-t) de egyik se vált be igazán. Mindegyik után ég a bőröm és kipattogzik. Ti mit használtok? egyáltalán van tökéletes megoldás? Előre is köszi...
« vissza a témákhoz
Symas177 2008. 07. 14. 13:52:26 |
Szia,
én is küzdöttem hasonló problémákkal. Most IPL (villanófényes tartós szőrtelenítés) kezelésekre járok, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok. Nem olcsó, és több alkalommal kell menni, de sztem hosszútávon mindenképp megéri. |
Doranna 2008. 07. 13. 22:15:10 |
Sziasztok nem tudom h mi a legjobb bikinivonalra. Borotvát használtam most meg szörtelenítő krémet (veet bikini duo-t) de egyik se vált be igazán. Mindegyik után ég a bőröm és kipattogzik. Ti mit használtok? egyáltalán van tökéletes megoldás? Előre is köszi... |
Doranna 2008. 07. 13. 22:15:10 |
Sziasztok nem tudom h mi a legjobb bikinivonalra. Borotvát használtam most meg szörtelenítő krémet (veet bikini duo-t) de egyik se vált be igazán. Mindegyik után ég a bőröm és kipattogzik. Ti mit használtok? egyáltalán van tökéletes megoldás? Előre is köszi... |
« vissza a témákhoz
|
 |
|