SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

finom kávék

Témaindító:
hello mindenkinek!

Szeretnék venni ajándékba valami igazán jó minőségű kévát csak nem igen értek hozzá.. Szerintetek melyik a legjobb kávé, és milyen szempontok alapján válasszam ki a legmegfelelőbbet?

« vissza a témákhoz

lillyann
2008. 10. 22. 15:38:18
szia!
Először is fontos lenne tudni hogy annak akinek ajándékba akarod adni a kávét, milyen kávéfőző gépe van. Ha eszpresszó gépe van akkor a legjobb választás valami olasz kávé lenne, mint például az ILLY vagy a LAVAZZA. Ha filter kávét használ akkor nagyon stílusos lenne egy csomag a DAVIDOFF sorozatból. Remélem tudtam segíteni! Üdv. L.

orsielender
2008. 10. 07. 23:58:04
hali!
ajánlanám az olasz kávékat, amik igen ízletesek, de nagyon erősek is egyben. igen kiemelkedő márka például a Lavazza, a Segafredo és az Illy egyaránt. mind kíváló kávé csak ajánlani tudom. ha valami olcsóbbra vágysz, akkor a sárga Tchibo is megfelelő lehet, mert ez is nagyon kellemes aromával rendelkezik. remélem tudtam segíteni.

cintányér
2008. 06. 25. 15:07:07
zép napot!

Én csak instant kávét szoktam inni, a reggeli ébredéshez kell nekem valami meleg itóka :) ne vagyok egy nagy kávés, úgyhogy örülök, hogy indítottad gréta ezt a topikot :)

gréta22
2008. 06. 25. 14:15:40
én most vettem bécsi kávét, isteni finom, de az illy a nagy kedvencem :) ahhoz viszont elég csillagászati áron lehet, csak hozzájutni :( arabica a legjobb igen

mágnes11
2008. 06. 25. 14:12:20
én a 100%-os arabicát ajánlanám, az a legjobb.. vagy a brasil kávét..

bocimama
2008. 06. 25. 12:06:20
hello mindenkinek!

Szeretnék venni ajándékba valami igazán jó minőségű kévát csak nem igen értek hozzá.. Szerintetek melyik a legjobb kávé, és milyen szempontok alapján válasszam ki a legmegfelelőbbet?

bocimama
2008. 06. 25. 12:06:20
hello mindenkinek!

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)