|
finom kávék
Témaindító:
hello mindenkinek!
Szeretnék venni ajándékba valami igazán jó minőségű kévát csak nem igen értek hozzá.. Szerintetek melyik a legjobb kávé, és milyen szempontok alapján válasszam ki a legmegfelelőbbet?
« vissza a témákhoz
lillyann 2008. 10. 22. 15:38:18 |
szia!
Először is fontos lenne tudni hogy annak akinek ajándékba akarod adni a kávét, milyen kávéfőző gépe van. Ha eszpresszó gépe van akkor a legjobb választás valami olasz kávé lenne, mint például az ILLY vagy a LAVAZZA. Ha filter kávét használ akkor nagyon stílusos lenne egy csomag a DAVIDOFF sorozatból. Remélem tudtam segíteni! Üdv. L. |
orsielender 2008. 10. 07. 23:58:04 |
hali!
ajánlanám az olasz kávékat, amik igen ízletesek, de nagyon erősek is egyben. igen kiemelkedő márka például a Lavazza, a Segafredo és az Illy egyaránt. mind kíváló kávé csak ajánlani tudom. ha valami olcsóbbra vágysz, akkor a sárga Tchibo is megfelelő lehet, mert ez is nagyon kellemes aromával rendelkezik. remélem tudtam segíteni. |
cintányér 2008. 06. 25. 15:07:07 |
zép napot!
Én csak instant kávét szoktam inni, a reggeli ébredéshez kell nekem valami meleg itóka :) ne vagyok egy nagy kávés, úgyhogy örülök, hogy indítottad gréta ezt a topikot :) |
gréta22 2008. 06. 25. 14:15:40 |
én most vettem bécsi kávét, isteni finom, de az illy a nagy kedvencem :) ahhoz viszont elég csillagászati áron lehet, csak hozzájutni :( arabica a legjobb igen |
mágnes11 2008. 06. 25. 14:12:20 |
én a 100%-os arabicát ajánlanám, az a legjobb.. vagy a brasil kávét.. |
bocimama 2008. 06. 25. 12:06:20 |
hello mindenkinek!
Szeretnék venni ajándékba valami igazán jó minőségű kévát csak nem igen értek hozzá.. Szerintetek melyik a legjobb kávé, és milyen szempontok alapján válasszam ki a legmegfelelőbbet? |
bocimama 2008. 06. 25. 12:06:20 |
hello mindenkinek!
Szeretnék venni ajándékba valami igazán jó minőségű kévát csak nem igen értek hozzá.. Szerintetek melyik a legjobb kávé, és milyen szempontok alapján válasszam ki a legmegfelelőbbet? |
« vissza a témákhoz
|
 |
|