SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Divatos fürdőruhát hol?

Témaindító:
Sziasztok!

Szeretnék szép, divatos bikinit venni, de az intimissimi és a triumph sem tetszik már.. mindegyik ugyan olyan. Az Etam sem egy nagy szám. Nem tudjátok, hogy hol vehetnék valami különleges, vagány bikinit?

« vissza a témákhoz

MC93
2008. 07. 18. 23:30:51
Szerintem nézz körül a Thrimuph-nál én rendszerint a west end-be megyek ilyen üggyel ott majd megtalálod a megfelelő fürdőruhát!

gréta22
2008. 06. 23. 15:05:21
www.seabikin.hu
itt megnézheted a kollekciót, én is itt néztem meg

sugar_girl11
2008. 06. 23. 13:56:53
Gréta, valahol meg tudnám nézni a fürdőrucikat? Nagyon érdekelne. Hol lehet kapni?

gréta22
2008. 06. 23. 13:07:16
Szia sugar_girl!

Én most kaptam egy tök jó sea bikinit, és nagyon tetszik. Egyébként már én is nagyon unom az Intimissimit. A sea fürdőruha szerintem teljesen egyedi darab.

sugar_girl11
2008. 06. 23. 12:22:08
Sziasztok!

Szeretnék szép, divatos bikinit venni, de az intimissimi és a triumph sem tetszik már.. mindegyik ugyan olyan. Az Etam sem egy nagy szám. Nem tudjátok, hogy hol vehetnék valami különleges, vagány bikinit?

sugar_girl11
2008. 06. 23. 12:22:08
Sziasztok!

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)