SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Hatékony körömápolás

Témaindító:
Szép, egészséges és erős a körmöm :) Hát neked milyen?

« vissza a témákhoz

szilas30
2010. 01. 03. 23:33:05
Most már az én körmöm is szép, bár jól megdolgoztam érte! Amiket írtatok, nem segítetek, de azóta találtam egy szuper körömerősítőt: Nail Vital-nak hívják, ezt is kúra-szerűen kell használni, de tényleg segít.

Gabcsi
2008. 09. 16. 09:12:41
Szia milia! Érdekelne az az Alessandro lakk! Hol szerezhetem be és milyen árban van? Köszike

bocimama
2008. 07. 01. 12:25:07
Sziasztok!

Próbálta már valaki a japán manikűrt? Egyszer én is szeretnék, mert sokan mondták, hogy szépen megnőtt, megerősödött a kezelés után a körmük.

milia
2008. 07. 01. 09:34:14
Sziasztok! Ha nemcsak belsőleg erősítenétek a körmötöket, hanem kivülről is, akkor ajánlanék egy csodaszert az Alessandro "Express nail hardener" 4 hetes körömerősítő lakkját. 4 héten keresztül kell kenni a következőképpen: 3 napon át minden nap egy réteg lakkot felvinni, majd a 4. napon lemosni, és körömerősítő folyadékkal bekenni a körmöket. Nekem nagyon bevált, mert lemezesen törött a körmöm évek óta, és amikor ezt használtam, végre úgy megerősödtek, hogy szép hosszúra meg tudtam növeszteni őket! Francia manikűrrel úgy nézett ki, mintha műkörmöm lenne. Most újra elkezdtem a kúrát, mert sajnos letört 1-2 körmöm. Hatása még, hogy sokkal gyorsabban nő tőle a köröm. Nekem belsőleg a Bánó féle Ca-kovaföld kapszula vált be. Na sziasztok!

gréta22
2008. 06. 20. 12:36:54
Én régebben elég sokáig szedtem Revalidot, de rengeteget ettem tőle és persze híztam is rendesen :D Biovánne? Lehet, hogy én is veszek, mert amikor a tipet lereszelték a körmeimről, teljesen elvékonyodtak, és szinte már puhák :( A Biovánne ezen segítene? És ez a hajra is jó gondolom, mert a hajamra is ráférne az ápolás.

cintányér
2008. 06. 20. 12:32:56
Szia baregina! nekem mostanában úgy nőnek a körmeim, mint a gomba :) Biovanne szépségvitamint szedek, és nagyon jó.

baregina
2008. 06. 19. 16:58:45

baregina
2008. 06. 19. 16:58:45

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)