|
Hatékony körömápolás
Témaindító:
Szép, egészséges és erős a körmöm :) Hát neked milyen?
« vissza a témákhoz
szilas30 2010. 01. 03. 23:33:05 |
Most már az én körmöm is szép, bár jól megdolgoztam érte! Amiket írtatok, nem segítetek, de azóta találtam egy szuper körömerősítőt: Nail Vital-nak hívják, ezt is kúra-szerűen kell használni, de tényleg segít. |
Gabcsi 2008. 09. 16. 09:12:41 |
Szia milia! Érdekelne az az Alessandro lakk! Hol szerezhetem be és milyen árban van? Köszike |
bocimama 2008. 07. 01. 12:25:07 |
Sziasztok!
Próbálta már valaki a japán manikűrt? Egyszer én is szeretnék, mert sokan mondták, hogy szépen megnőtt, megerősödött a kezelés után a körmük. |
milia 2008. 07. 01. 09:34:14 |
Sziasztok! Ha nemcsak belsőleg erősítenétek a körmötöket, hanem kivülről is, akkor ajánlanék egy csodaszert az Alessandro "Express nail hardener" 4 hetes körömerősítő lakkját. 4 héten keresztül kell kenni a következőképpen: 3 napon át minden nap egy réteg lakkot felvinni, majd a 4. napon lemosni, és körömerősítő folyadékkal bekenni a körmöket. Nekem nagyon bevált, mert lemezesen törött a körmöm évek óta, és amikor ezt használtam, végre úgy megerősödtek, hogy szép hosszúra meg tudtam növeszteni őket! Francia manikűrrel úgy nézett ki, mintha műkörmöm lenne. Most újra elkezdtem a kúrát, mert sajnos letört 1-2 körmöm. Hatása még, hogy sokkal gyorsabban nő tőle a köröm. Nekem belsőleg a Bánó féle Ca-kovaföld kapszula vált be. Na sziasztok! |
gréta22 2008. 06. 20. 12:36:54 |
Én régebben elég sokáig szedtem Revalidot, de rengeteget ettem tőle és persze híztam is rendesen :D Biovánne? Lehet, hogy én is veszek, mert amikor a tipet lereszelték a körmeimről, teljesen elvékonyodtak, és szinte már puhák :( A Biovánne ezen segítene? És ez a hajra is jó gondolom, mert a hajamra is ráférne az ápolás. |
cintányér 2008. 06. 20. 12:32:56 |
Szia baregina! nekem mostanában úgy nőnek a körmeim, mint a gomba :) Biovanne szépségvitamint szedek, és nagyon jó. |
baregina 2008. 06. 19. 16:58:45 |
Szép, egészséges és erős a körmöm :) Hát neked milyen? |
baregina 2008. 06. 19. 16:58:45 |
Szép, egészséges és erős a körmöm :) Hát neked milyen? |
« vissza a témákhoz
|
 |
|