SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Alexandra menük

Témaindító:
Sziasztok ti már ettetek alexandra kaját? Én most akarok rendelni magamnak először. Állítólag sokan fogytak tőle, de csak az 5 fogásos menütől lehet úgy igazán, és tényleg lehet tartani ezzel az aktuális súlytömeget.

« vissza a témákhoz

mákosguba
2008. 06. 26. 13:43:44
Néztem a Totalfood oldalát és ott a súlykontoll menük mellett vannak házias ételek is, én azokbó rendeltem minden napra a jövő hétre, remélem finom lesz :P

venusz79
2008. 06. 25. 22:04:26
szia:) en is ettem mar sot meg eszem isz. Igaz nem miden nap, de bevasrolok belole rendessen. A rohano es tulzsufolt naptaromhoz tokeletes. Neha nincs idom kajat venni, vagy kesziteni....hidd el erdemes lesz megrendelned. es van meg egy dolog...en allatalban felfujodtam minen egyes kajalas utan..de az Alexandra kajajatol semmi bajom. sot az emesztesemnek is jot tesz:) probald ki es ha bevalt, rendelj tobbet:) jo etvagyat:)

cintányér
2008. 06. 16. 13:28:17
persze. ugyanúgy nem használnak a kajákhoz lisztet, barnarizs sima rizs helyett, durum tészta meg ilyenek.. azért ajánlgatják az 5 fogásos menüt, mert így nem alakul ki éhségérzet. Van reggeli, tízórai, ebéd, vacsora... sosem marad éhen, aki ezt eszi.. Én mondjuk úgy vagyok ezzel, hogy lehet, hogy változatos kajákat hoznak ki a menüben, de azért mégiscsak ahsonló ízük van, úgyhogy nekem bővn elég 1 fogás, és akkor csak ezt eszem, valamikor rendelek mellé desszertet is, ami szikntán fitt, és akkor ezzel elvagyok.

sugar_girl11
2008. 06. 16. 13:25:39
ja, ez is ugyanolyan fitt kaja, csak nem 5 fogásos?

cintányér
2008. 06. 16. 13:24:56
én szoktam enni alexandra kaját, és szerintem nagyon jó. nem az 5 fogásos menüt, de a sima 1 fogás is nagyon jó, és mellette tényleg tartani tudom a súlyom.

sugar_girl11
2008. 06. 16. 13:13:36
Sziasztok ti már ettetek alexandra kaját? Én most akarok rendelni magamnak először. Állítólag sokan fogytak tőle, de csak az 5 fogásos menütől lehet úgy igazán, és tényleg lehet tartani ezzel az aktuális súlytömeget.

sugar_girl11
2008. 06. 16. 13:13:36

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)