|
Hatásos hajápolószerek
Témaindító:
Sziasztok! Februárban leszívták a hajam, mert fekete lettem, azóta sajnos nem valami egészséges a hajam :( kicsit vatta lett a vége, de minden nap áplom valamilyen szerrel. Szilikonos hajvégápolót, pakolást szoktam használni. Tud valaki valami nagyon jó terméket, ami viszonylag gyorsan rendehozza a hajat?
« vissza a témákhoz
sugar_girl11 2008. 06. 20. 12:56:17 |
Cintányér, ha mész strandolni, feltétlenül vigyél magaddal hajpakolást vagy hajregeneráló szérumot, mert nagyon kiszárítja a hajat a klóros víz. Mielőtt hazamennél, (én ezt szoktam :) ) mosd meg a hajad, majd jól dörzsöld át valamilyen hajápolóval (lehet olyan, amit ki kell mosni vagy olyan, amit nem kell kimosni) és ameddig haza nem érsz, addig is táplálja ahajad, otthon ráérsz leöblíteni ;) hmm? |
bocimama 2008. 06. 20. 12:50:02 |
Sziasztok!
Most vettem egy Kallos fodrászkellékesnél hajregeneráló ampullát, 305 ft 1 db... Tök jó, 2 ampullát vettem, és olyan mélyregeneráló, hogy kéthetente 1 elég a hajra. Olyat vegyél cintányér, amit nem kell kimosni. Hajmosás után jól masszírozd bele a vizes hajadba, hagyd hatni negyed óráig, hogy jól magába szívja hajad, majd szárítsd meg. Kellemes hétgvégét mindenkinek! :) |
mágnes11 2008. 06. 13. 13:35:26 |
Ciao cintányér! :) de ari neved van hihi :D én a gliss kur spray hajvégáplót szoktam használni reggel és este lefekvés előtt száraz hajra. Még strandra is minden alkalommal viszem magammal, mert a klóros víz és a nap totál kiszárítja a hajam. ott is fújok a végére |
cintányér 2008. 06. 13. 13:30:16 |
Sziasztok! Februárban leszívták a hajam, mert fekete lettem, azóta sajnos nem valami egészséges a hajam :( kicsit vatta lett a vége, de minden nap áplom valamilyen szerrel. Szilikonos hajvégápolót, pakolást szoktam használni. Tud valaki valami nagyon jó terméket, ami viszonylag gyorsan rendehozza a hajat? |
cintányér 2008. 06. 13. 13:30:16 |
Sziasztok! Februárban leszívták a hajam, mert fekete lettem, azóta sajnos nem valami egészséges a hajam :( kicsit vatta lett a vége, de minden nap áplom valamilyen szerrel. Szilikonos hajvégápolót, pakolást szoktam használni. Tud valaki valami nagyon jó terméket, ami viszonylag gyorsan rendehozza a hajat? |
« vissza a témákhoz
|
 |
|