SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Tökéletes fogyás hogyan?

Témaindító:
Hello mindenki!
Szeretnék fogyni, de félek, hogy így a mellem kisebb lesz :( a nők egyből a mellükből fogynak.. Valami olyan megoldás kéne a fogyás alatt, hogy a mellem közben ne veszítsen a méretéből, maradjon feszes és kerek. Szép napot mindnekinek! :)

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 | >>>

KalmarVirag
2010. 03. 11. 16:25:25
A legfontosabb, hogy viselj jó sportmelltartót!

Sandra
2010. 01. 30. 18:12:07
Sziasztok.
Fogyni testmozgással a leghatásosabb, ott meg kell találni mindenkinek a megfelelőbbet. Labdajáték, vagy aerobic, de a mozgás nélkülözhetetlen a fogyáshoz. Fogyókúra közben minden testrészről fogynak az emberek, viszont lehet speciális aerob mozgást végezni, hogy pl inkább a hasat dolgoztatjuk meg. Természetesen a mozgás mellett a táplálkozásra is ügyelni kell, mikor mit eszünk.

bioblanka
2010. 01. 25. 15:17:07
Helló mindenkinek! Próbáljátok ki a zöld kávé tablettát, ha fogyni szeretnétek! Tuti jó! Én 1 hónap alatt 6 kilót adtam le vele, úgy, hogy nem is nagyon kellett oda figyelnem arra, hogy mit eszem. Tök olcsó a többi fogyókúrás termékhez képest. Az oktogon téri gyógynövény boltban lehet kapni.
Sok szerencsét! Blanka

Helga
2009. 09. 21. 23:10:35
Sziasztok!Én évek óta sportolok,szeretek ezen belül is új dolgokat kipróbálni(fitness,box,aerobic),de szerintem ha tényleg le akarod adni a kilókat,nehéz megóvni a melleket.Nézzük csak meg az összes sportoló nőnek kicsi melle van.Ha mégis nagy az csak szilikon lehet,ugyanis a női mell színtiszta zsír.

shape_admin
2009. 09. 21. 12:13:50
Sziasztok!
A mostani Shape-ben is rengeteg új módszert találtok, de itt a weboldalon is jócskán vannak fent érdekességek. jó bömgészést!

bioblanka
2009. 04. 28. 12:34:03
Sziasztok csajszik!
Van egy tökéletesen felszerelt biobolt az Oktogon tér 4 sz. alatt, nagyon sokféle termékük van amik kizárólag természetes alapanyagúak. Az eladók nagyon készségesek és szakképzettek.
Hatásos fogyókúrás termékeik vannak, érdemes bemenni!
Blanka

ashley
2008. 08. 30. 12:56:22
Csak egy szóóóóó: ÚSZÁS!!!!!!!!!! (az biztos, hogy nem fog lógni! szerintem a világ legjobb sportja!!!!!!!!)

mákosguba
2008. 06. 26. 13:45:28
igen, a Vichy termékeket én is nagyon szeretem, na és a Neutrogenat.

venusz79
2008. 06. 25. 20:51:55
Hello:) narancsborre lehet kapni kremeket vagy tusolot. En a VICHY termekekre eskuszom. fo, hogy igyal sok vizet napkozben na es a mozgas. Edesseget es cukrot kimeld a dietad mellett, hasznalj inkabb mezet. Egyebkent egy jo kis limpfo masszas tokeltes ra. Nezz utan, hol kaphatsz ilyen kezelest. sok sikert:)

p.s. Nyugi a modelleknek is van naracsboruk ;-) xx

baregina
2008. 06. 19. 16:34:33
Igen, a mozgás mindenképp fontos. Hogy tudtok diétázni, én mindig elakadok...

gréta22
2008. 06. 16. 12:57:10
szia venusz_79! narancsbőrre nem tudsz ajánlani valami hatásos megoldást? köszi :)

venusz79
2008. 06. 13. 22:22:48
szia. a diate mellet fontos a mozgas. probalj eljarni uszni, vagy ha tudsz, irattkozz be fittneszbe. heti 3x jarj el es mindenkeppen vegezz mellizom erosit gyakorlatokat, es zuhanyozas utan baba olajjal maszirozd oket. igy megmarad a szep formajuk es a borid is szep lesz:) sok sikert.

sugar_girl11
2008. 06. 13. 12:45:23
Sziaa mákosguba!

Nagyon köszi a gyors választ és az infót :) Mindenképp fehérjedús diétát választok :) Jó hétvégét neked!

mákosguba
2008. 06. 13. 12:40:45
Szia sugar_girl!

Ha fehérjébe gazdag diétát választasz és közben mellizom-erősítő gyakorlatokat is végzel, megelőzheted a melleid térfogatának jelentős csökkenését. Az viszont kizárt, hogy egyáltalán ne változzanak a melleid a fogyókúra alatt. A bőr kötőszövete sajnos minden esetben ,,széttöredezik". A bőrt nagyon megviseli a hirtelen bekkövetkezett testsúlycsökkenés és mindenképpen időre van szüksége a regenerálódáshoz. Szóval a fehérjében gazdag diéta a legjobb megoldás, sok sikert a fogyókúrához!

Üdvözlettel: mákosguba :))

sugar_girl11
2008. 06. 13. 12:33:43
Hello mindenki!
Szeretnék fogyni, de félek, hogy így a mellem kisebb lesz :( a nők egyből a mellükből fogynak.. Valami olyan megoldás kéne a fogyás alatt, hogy a mellem közben ne veszítsen a méretéből, maradjon feszes és kerek. Szép napot mindnekinek! :)

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 | >>>

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)