SHAPE

Címlap > Fórum

Aktuális Életmód Szépség - Divat Egészség Diéta - Fitnesz Receptek Horoszkóp Fórum Előfizetés

Előfizetés a SHAPE magazinra!

Hírlevél fel- és leiratkozás

napozó krémet, milyet?

Témaindító:
Hellóó csajok! valami jó napozó krémet keresek, ami tuti vízálló és hatásos :) tudnátok nekem ajánlani?

« vissza a témákhoz

venusz79
2008. 06. 28. 13:04:44
Szia makosguba:)
nezz korul gyogyszertarakban de leghamarabb kozmetikai szalonokban fogsz kapni, vagy ha van nalatok homeopatikum -os bolt. De ha ramesz az internetre talan egyenssen is rendelhetsz toluk. sajna nem tudom az net cimuket. de bizta megtalolod oket. Budapesten van a fo forgalmazojuk, annyit tudok. Sok sikert.

p.s. en meg csak most megyek nyarlni, de mar nyogyoruen lebarnultam tole:)

mákosguba
2008. 06. 26. 13:40:57
Szia venusz79!

Engem is érdekelne ez a paradicsomos napozókrém. Hol lehet kapni?

Szép napot!

venusz79
2008. 06. 25. 22:07:07
Szia. En az ILCSI PARADICSOMOS NAPOZOT ajanlom. en is azt hasznalom. hihetetlenul szuper es nem kell sokat magadra kenni...szepe es gyorsan barnulsz tole:) hidd el megeri...es termesztes alapanyagokbol keszul. 24 oras es viz allo:)

mágnes11
2008. 06. 11. 10:52:29
tényleg? na szuper! akkor garniert veszek

mágnes11
2008. 06. 11. 10:31:38
sziaa! én a garnier napozó sprayt ajánlanám, nekem az van és sztem nagyon jó. ez garantáltan vízálló, még az esti fürdésnél is tök nehezen jött le rólam :D hihi és nem égtem le anapon egyáltalán, szép bronzos színem lett, nem is hámlok :)

bocimama
2008. 06. 11. 10:21:43
Hellóó csajok! valami jó napozó krémet keresek, ami tuti vízálló és hatásos :) tudnátok nekem ajánlani?

bocimama
2008. 06. 11. 10:21:43

« vissza a témákhoz

E-mail:  
  Jelszó:  

» Elfelejtett jelszó

JOY Éva Magazin Latte CKM Playboy InStyle Marquard Média Impresszum

Design: olier | Engine: Neoport v5.5 (Platinum)