Egy kutatás kiderítette: ezekből esznek sokat azok, akik könnyen fogynak
Előfizetek

Egy kutatás kiderítette: ezekből esznek sokat azok, akik könnyen fogynak

Na végre, kiderült!

Az American Journal of Clinical Nutritionben publikálták azt a kutatási erdeményt, amely 120.000 ember étkezési szokásainak 16 éven át tartó vizsgálatán alapul. Ebből az derült ki, hogy nem kifejezetten a kalóriák száma, a szénhidrát-fehérje-zsír aránya számít főképp, hanem a glikémiás index (azaz, hogy mennyire gyorsan szívódik fel a szénhidrát az adott ételből). Tehát azok fogynak a legkönnyebben, akik leginkább alacsony glikémiás indexű ételeket esznek. De ilyen eredmények is születtek:

  • Azok, akik sok görög joghurtot, tengeri herkentyűt, bőr nélküli csirkét, magokat esznek, könnyebben fogynak az átlagnál

  • Semmilyen összefüggés nincs a között, hogy alacsony vagy magas zsírtartalmú tejterméket fogyasztasz, illetve a között, hogy hány kiló vagy

  • A legjobb kombó a fogyás érdekében a sovány fehérje alacsony glikémiás indexű körettel párosítva

A kutatók azt is beleírták a tanulmányba, hogy a súlytartás és fogyás érdekében legjobb a finomított cukrot, gabonát, keményítőt kerülni!

Shape Bikini Boost Kihívás - az első hét gyakorlatai

Ha lemaradtál a Bikini Boost Kihívásunkról, ne csüggedj, bármikor újra belevághatsz, mutatjuk a gyakorlatokat!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Válts életmódot velünk! Most fél áron fizethetsz elő a Shape-re!

Csak 999 Ft