Radics Gigi elárulta, hogyan fogyott 20 kilót!
Előfizetek

Radics Gigi elárulta, hogyan fogyott 20 kilót!

Így lett duci kislányból bomba testű nő. Csodák nincsenek, de a módszert elárulja!

SHAPE: Aranyos, pufók kislányként tűntél fel évekkel ezelőtt, most pedig gyönyörű, fiatal nőként tündökölsz. Óriási a változás, de vajon rögös volt-e az út idáig?
GIGI: Korán megtanultam, hogy semmi nem megy könnyen, a sikerért meg kell dolgozni, legyen szó bármiről, ezt már régóta tudom. Az én családi hátteremmel bizony nehéz volt életmódot váltani. Ahonnan én jövök, nos ott rendkívül erősek és élőek a hagyományok, nincs ez másként az étkezés terén sem. Nálunk egy óriási lakoma nem csak a számtalan fogást jelenti, a szeretetet,
a jólétet, a gazdagságot is gyakran a bőséges ebédekkel, vacsorákkal fejezzük ki. Abban nőttem fel, hogy egy-egy családi összejövetelen rengeteg finom és nem éppen egészséges étel van felhalmozva, ráadásul mindenki evésre buzdít. Megesett, hogy anyukám 40 kiló csirkemellet vásárolt hétvégére, és akkor ez még csak egy összetevője volt a fejedelmi menünek. Később, amikor a szüleim Pesten dolgoztak és én a nagyimnál laktam, még rosszabbra fordult a helyzet. Ő ugyanis a hasamon keresztül próbált megvigasztalni. Minden reggel halmokban vártak a különféle csokik, kekszek, szendvicsek, és mire hazajöttem a suliból, már az ebéd is elkészült. Nyolcévesen képes voltam megenni nyolc csirkecombot töltelékkel együtt egy ültő helyemben. Nem csoda, hogy 65 kilót nyomtam!

Szerintem most nem nyomsz annyit! Elárulod, hogy mikor lett vége a féktelen kajálásoknak?
GIGI: Ez is nyolcéves korom körül történt. Abban az évben volt az első áldozásom is. Kiválasztottunk nekem egy csodaszép ruhát a jeles eseményre, de mire elérkezett a nagy nap, már nem jött fel rám. Két hét alatt újabb három kilót szedtem fel, közben pedig egy meghallgatáson is jártam, ahol alig bírtam szuflával, szóval minden tekintetben eljött az idő, hogy változtassunk.

"A változást én nem kilókban, inkább centikben érzem."

Ez a változás egész pontosan miből állt?
GIGI: Először is édesanyám változtatott a főzési szokásain, elsősorban az én érdekemben. Aztán elkezdtem mozogni is. Mindennap futottam, de tényleg! Persze nem titok, hogy az elején nagyon nehezen ment, alig pár száz métert bírtam, és attól is teljesen kikészültem, de eszem ágában sem volt abbahagyni. Fokozatosan emeltem a távot, és nem hagytam ki egyetlen alkalmat sem. Ennek eredményeképpen húsz kilót fogytam alig egy év alatt. Kezdtem a koromnak megfelelően kinézni.

Hihetetlen kitartás ennyire fiatalon! Nem viselt meg?
GIGI:Tulajdonképen az a hatalmas túlsúly is eléggé megviselte a szervezetem, és végül is nem éheztem, csak egészségesen étkeztem, mellette pedig sokat mozogtam. Ami a lelkieket illeti, én akkor már tudtam, hogy engem csak a zene érdekel, hogy énekesnő szeretnék lenni, ez pedig óriási erőt adott ahhoz, hogy végig kitartsak. És persze az is motivált, hogy egyre jobban néztem ki.

Kép

Gigi sajátos diétája:

  1. Naponta ötszöri étkezés és a sokszor kis adagok híve.
  2. Előre elkészíti egész napi étrendjét, amit általában magával visz, hogy ellen tudjon állni az egész napos rohanás kínálta csábításoknak.
  3. Szénhidrátot csak délig fogyaszt, leginkább csak reggelikor.
  4. Ha bármit megkíván a saját tiltólistájáról, arról nem mond le teljesen, beéri kisebb falatokkal, kóstolókkal is.
  5. A napi folyadékmennyiség, -ami kb. 2 l víz vagy cukormentes üdítő- elfogyasztására mindig odafigyel.
Nézd meg a galériánkat> 3 kép
GIGI kedvencei
Így is lehet ám csinálni: nincs fittebb mami Debreczeni Dórinál, aki nekünk elárulta, honnan ez a rengeteg energia

Bár tízezrek követik az Instagramon, Debreczeni Dóri sokkal több, mint egy csinos Insta-lány. A kisgyermekes anyuka rengeteget sportol, nagyon figyel az életmódjára, és nem lehet nem észrevenni, hogy abszolút kiegyensúlyozott életet él. Hogy mi a titok? Mégis honnan van ennyi energiája egy nőnek, aki anyuka, feleség és sportoló is a munkája mellett? Dóri ezekről mesélt a Joy.hu sorozatában.

Anyaként is fitten: 8 dolog, ami miatt már holnap kezdj el sportolni!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Fit for Life

Csak 999 Ft