Megaformer inspirálta pilates program
Előfizetek

Megaformer inspirálta pilates program

Az aktuális SHAPE magazin 22. oldalán olvashatsz erről az őrülten hatásos, vadiúj edzésporgramról, melynek gyakorlatait itt találod:

Ez a Pilates-gép mozdulatain alapuló edzésprogram a zsírégetést és az alakformálásért egy következő szintre emeli és a testedre szuperdefiniált kontúrokat fest.

Végrehajtás:

Minden gyakorlatot az előírt időtartamig, először a jobb oldalon végezd el, mielőtt a bal oldalon is ismételnél. Minden mozdulatot, lassú 4-6 számolásig tartó tempóban hajtsd végre, mindkét irányba.

Teljes idő: akár 30 perc

Szükséges eszköz: gumiszalag, csúszókorongok

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Megaformer gyakorlatok
Bizony, Iszak Eszti is imádja a sült krumplit, de nem ettől ilyen nádszálkarcsú! Hogy mit tesz az alakjáért? Nekünk elárulta...

Iszak Eszti jó pár éve ott van a reflektorfényben, és ő az, akin sosem láthattunk még egy gramm felesleget sem. Eszti alapvetően nagyon karcsú alkatú lány, ám neki is kell tennie azért, hogy formás és nőies legyen az alakja. A Joy.hu sorozatában ezúttal a csinos műsorvezető avat be bennünket a titkaiba.

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft