Ez történik a testeddel, ha nem eszel edzés után!
Előfizetek

Ez történik a testeddel, ha nem eszel edzés után!

A legtöbb szakértő azt javasolja, hogy a tréning utáni fél órában kellene enni valamit, de mi van ha a nagy rohanásban erre gyakran nem jut időd?
Olvasd el ezt is!

Egy erősítő edzés után fehérjedús, és szénhidrátot is tartalmazó snacket érdemes magadhoz venni, ezzel enyhítve az izomban keletkezett mikrosérüléseket, és segítve a fejlődését. A legjobb, ha előre bepakolsz ilyet szeleteket a táskádba, és utána el is fogyasztod. Ha ezt hosszútávon nem teszed, azzal a sport sikerességét is szabotálhatod. Egyrészt fokozod a sérülés és a túlterhelés kockázatát, másrészt gátolod az izomfejlődést is. Kevésbé lesz hatékony az edzés.

Másrészt az ételekben elektrolitok is vannak, amelyek egy izzasztó edzés után elengedhetetlenek. Hiszen olyankor az izzadás alatt rengeteg ásványi anyagtól válsz meg, amit a legjobb azonnal pótolni. Ha nem teszed, dehidratált lesz a szervezeted, lemerülsz, nem tudsz koncentrálni és erőtlennek érzed majd magad.

Nem így ismertük meg őt: sokat fogyott és nagyon izmos lett Leona Lewis

Mikor láttad utoljára Leona Lewist? Nagyon sokat fogyott az énekesnő!

Ha egy nő megtalálja a tökéletes (futó)cipőt, meghódíthatja az egész világot!

De ahhoz tényleg a hozzád legjobban passzoló darab kell.

Az úszás egész évben szuper alakformáló edzés: mostantól akár télen is úszhatsz a Palatinusban

Imádsz úszni, mert nemcsak egészséges, és remek edzésforma, de abszolút ki is kapcsol? A Palatinus strandra eddig csak nyári strandként gondoltunk, de mostantól a hideg időben is ellátogathatsz ide!

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft