Tudtad, hogy a rossz kapcsolatod betegséget okozhat?
Előfizetek

Tudtad, hogy a rossz kapcsolatod betegséget okozhat?

Ellenben a pozitív érzelmek erősítik az immunrendszert!

Ha lemaradtál a TV2 Testőr című műsoráról, akkor a legérdekesebb részeket itt megnézheted:

Természetes praktikákkal is tehetünk a betegségek ellen!

Az allergia tüneteit is csökkenthetjük például a nevetéssel, mivel a mélyről jövő nevetésnek immunerősítő hatása is van. Így az allergia megelőzésére, de a tünetek csökkentésére is ajánlott. Fontos az érzelmi kapcsolataink minősége is, egy rossz párkapcsolat betegségekhez, de akár halálhoz is vezethet. A pozitív érzelmek viszont hozzájárulnak immunrendszerünk jó működéséhez, így az egészség megőrzésben is jelentős szerepe lehet.


Most már okos lámpák is léteznek, amik akár azt is jelzik, ha sms-t kaptunk

Az okos telefon, okos óra, okos tv után ma már okos lámpa is van. A felhasználási lehetőség pedig végtelen. Nem csak a színek végtelen árnyalatára képesek, de akár azt is jelezhetik számunkra, ha kint esik az eső, így biztos nem felejtünk el majd esernyőt vinni. A mai energiatakarékos izzók pedig már töredék energiából képesek ugyanazt a fényerőt előállítani, mint a hagyományos izzók, így pénztárca barát is lehet egy okos lámpa.


Ügyes praktikákkal szerettessük meg a gyerekekkel a zöldséget!

Fontos, hogy a gyerekek változatosan étkezzenek. Megnehezíti ezt, ha válogatós a gyerek. Készítsünk pici, színes falatkákat, akár formára kiszúrt sajttal, vagy felvágottal. A színes, játékos katonák meghozhatják a gyerekek kedvét az addig elutasított zöldségekhez is.


Nyertes Zsuzsa őszintén beszélget Szily Nórával a nők változó koráról

Amiről a nők nem szívesen beszélnek az a klimax. A szinte tabu témát Szily Nóra egy egészen más megközelítésben nézi és szeretné, ha a nők ezt az időszakot a változtatás korának fognák föl. Mindenkit arra buzdít, hogy merjen kérdezni a témáról, és önmagát megbecsülve merjen új dolgokba belevágni. A női értékeket pedig ne temesse, hiszen a nő örök.


Gyors alakformálás a plusz kilók ellen!

A technológia ma már számos alternatívát nyújt azon nők számára, akik néhány kilótól gyorsan, szinte pár hét alatt szeretnének megszabadulni. Elektromos kezelésekkel, vagy a vákuum segítségével felgyorsíthatjuk a folyamatot, persze mindeközben arra is oda kell figyelnünk, hogy mit eszünk.


Hatékony, praktikus, egészségmegőrző tanácsok!

Számos olyan természetes mozdulatsor van, aminek gyógyító hatása is lehet. A reggeli nyújtózkodás például az egész testre jó hatással van! De bármilyen furcsa a futással hatékonyan lehet kezelni a depressziót, vagy akár annak kialakulásának elkerülésében is hatásos.


Az avokádós tonhalsaláta lépésről lépésre!

Az avokádóból nem csak krémet készíthetünk, de egészséges, friss salátát is. A zöld saláták folsav tartalma a vérképzésben segítenek, míg az avokádó kifejezetten nagy mennyiségben tartalmaz A-, B-, C-, E- és D-vitamint, de kalciumban és magnéziumban is gazdag. A tonhal pedig omega3 zsírsav forrás.


Ónodi Eszter természetes, organikus szépítő szerekre esküszik!

A színésznőnek fontos, hogy egy krém és annak összetevői csakis bio növényi származékból legyen. A kemikália mentes szépítőszereket azt mondja a bőr meghálálja. Ónodi Eszter azt is figyelni szokta, hogy olyan szépségápolási terméket használjon, aminek az előállítása során nem végeztek állatkísérleteket.

Nem így ismertük meg őt: sokat fogyott és nagyon izmos lett Leona Lewis

Mikor láttad utoljára Leona Lewist? Nagyon sokat fogyott az énekesnő!

Ha egy nő megtalálja a tökéletes (futó)cipőt, meghódíthatja az egész világot!

De ahhoz tényleg a hozzád legjobban passzoló darab kell.

Az úszás egész évben szuper alakformáló edzés: mostantól akár télen is úszhatsz a Palatinusban

Imádsz úszni, mert nemcsak egészséges, és remek edzésforma, de abszolút ki is kapcsol? A Palatinus strandra eddig csak nyári strandként gondoltunk, de mostantól a hideg időben is ellátogathatsz ide!

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft