Érd el álmaid alakját a legújabb SHAPE-pel!
Előfizetek

Érd el álmaid alakját a legújabb SHAPE-pel!

Végre megérkezett a SHAPE magazin legújabb száma, telis-tele szuper tippekkel, hogy könnyedén kihozhasd magadból a maximumot!

A június 2-án megjelent SHAPE címlapján Khloe Kardashian látható, aki a róla készült cikkben elmeséli, hogyan dobott le 15 kilót, és lett izmosabb és egészségesebb, mint valaha! Saját, jól bevált tippjeivel végre te is elindulhatsz az álomalak és igazi önbizalom felé vezető úton.

Kép

Több olyan edzéstervvel is készültünk neked, amelyek segítségével gyorsan átformálhatod a tested: popsi-has feszesítő programunkat a legjobb amerikai szakértők állították össze, de a leghatásosabb kardiógyakorlatot is megismerheted. Ha számodra a cellulitisz jelenti a fő problémát, egy tripla támadással végre felveheted a harcot ellene.

Kép

Ha imádsz a szabadban lenni, és legszívesebben folyton kint sportolnál, Katus Attila megmutatja, hogyan használd a szabadtéri edzőparkokban lévő eszközöket, és egy egyész testet átmozgató tervvel is készült számodra!

Kép
forrás: Trunkó Bálint

De a fittséghez az edzések mellett a táplálkozásra is oda kell figyelni. A legújabb SHAPE-ből megtudhatod, mennyi proteinre van szükséged valójában, melyek azok az ételek, amik segítenek elérni a vágyott lapos hasat, és a legújabb turmix-variációkat is megismerheted. Emellett egy energetizáló menüvel és a legfinomabb mártogatósok receptjével is készültünk neked!

Kép

Keresd a legújabb SHAPE magazint az újságosoknál, és tölts fel egy képet az Instagramra vele, amelyhez az #azencsucsformam hashtaget használod! Jó olvasgatást és fittséget kívánunk.

Kifaggattuk Rubint Rékát: így veszi rá a gyermekeit az egészséges étkezésre!

Ha valaki, akkor Rubint Réka tudja, mi kell az egészséges táplálkozáshoz. Ő maga is nagyon tudatosan étkezik, figyel az ételek minőségére és mennyiségére. De vajon hogyan adja át a tudását a családjának? Mennyire étkezik tudatosan a Schobert család? Erről faggattuk a fitneszkirálynőt.

Jennifer Aniston bevallotta: ez volt a legnagyobb szépségbaki, amit valaha elkövetett

Pedig ha valaki, ő aztán nagyon képben van arról, mit szabad és mit nem...


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft