Párban fitten
Előfizetek

Párban fitten

Tornázz a szabadban! Legjobb barátnőddel a park bármelyik szegletét edzőteremmé varázsolhatjátok. A közös edzés hatásosabb,az alakformálás élvezetesebb, ráadásul a motivációd is a duplájára nő.
„Hajrá, na még egyszer , sikerülni fog!” Ha edzőpartnered ilyen szavakkal lelkesít, biztosan szárnyakat kapsz, nagyobb lelkesedéssel és élvezettel végzed a tornagyakorlatokat – és semmi esélyed a lazsálásra. A legfrissebb tudományos kutatások szerint ha párban edzel, kifejezetten hatásosabb lesz az eredmény, hiszen:
1. Az időpontokat kénytelen vagy szigorúan betartani, amennyiben a barátnőd is jelen van.
2. A közös motivációnak köszönhetően sokkal megfontoltabban és kitartóbban edzel.
3. Hála a folyamatos visszajelzésnek, mindig azonnal korrigálni tudod a hibáidat.
4. Számtalan olyan gyakorlat létezik, amit egyedül sehogyan sem tudnál végrehajtani. Összegezve: ha párban edzel, garantált a siker, vagyis a karcsú alak és a feszes izomzat!


SZEXI VÁLLAK
Ezekkel a gyakorlatokkal célzottan formálhatjátok a felsőtestet

Húzódzkodás
Keress egy stabil faágat. Fogd át alulról, és lassan húzd fel rá magad, amíg a karod derékszögbe nem hajlik. Lassan engedd vissza magad függésbe. Hagyd, hogy a barátnőd segítsen, amikor szükséges. 5-ször ismételjétek meg a gyakorlatot mindketten.

Kézfogás Helyezkedjetek el egymással szemben, fekvőtámaszban. A testsúly a jobb karra nehezedjen. Bal karotokat emeljétek fel és érintsétek össze a tenyereteket, majd szorítsátok egymáshoz. Rövid ideig maradjatok ebben a pozícióban. Ismét vegyetek fel fekvőtámasz helyzetet, majd hajtsátok végre a gyakorlatot jobb kézzel is. 15-ször ismételjétek meg a mozdulatsort, mindkét oldalon.

Padtámasz Üljetek egy padra, kezetekkel támaszkodjatok meg oldalt. A feneketeket kicsit emeljétek fel, és enyhén hajlított karral tartsátok meg a testsúlyotokat. Felváltva lendítsétek a magasba a jobb és a bal lábatokat. 15-ször ismételjetek.

Talicskázás
Egyikőtök helyezkedjen fekvőtámaszba, a másik pedig fogja meg és emelje fel a lábát. Most irány előre! Miközben egyikőtök a karizmain egyensúlyozva a kezével előrelépked, addig a másik a partner súlyával erősíti saját karizmait. Húsz lépés után cseréljetek.

Az edzésterv többi gyakorlatát megtalálod a Shape magazin szeptemberi számában.
Nem így ismertük meg őt: sokat fogyott és nagyon izmos lett Leona Lewis

Mikor láttad utoljára Leona Lewist? Nagyon sokat fogyott az énekesnő!

Ha egy nő megtalálja a tökéletes (futó)cipőt, meghódíthatja az egész világot!

De ahhoz tényleg a hozzád legjobban passzoló darab kell.

Az úszás egész évben szuper alakformáló edzés: mostantól akár télen is úszhatsz a Palatinusban

Imádsz úszni, mert nemcsak egészséges, és remek edzésforma, de abszolút ki is kapcsol? A Palatinus strandra eddig csak nyári strandként gondoltunk, de mostantól a hideg időben is ellátogathatsz ide!

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.


Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is. Előfizetésed mellé három hónapon át JOY magazint is kapsz, többek közt a kuponos magazinunkat is.

Csak 2880 Ft