A Gilda Max világáról most első kézből tudhatsz meg mindent
Előfizetek

A Gilda Max világáról most első kézből tudhatsz meg mindent

A Gilda Max szakmai vezetőségéből többen is szívesen válaszoltak a felmerülő kérdésekre, így az a szerencsés helyzet alakulhatott ki, amikor női és férfi szemmel is képet kaphatunk egy fitnesz hálózat belső világáról.

Szalka Andrea szakmai vezetővel, és Turós György tulajdonosi tanácsadóval beszélgettünk a Magyar Termék Nagydíj elnyerése kapcsán.

R: Honnan jött az ötlet, hogy pályázzanak a Magyar Termék Nagydíj - ra?
SZA: Azt gondoltuk, hogy a Gilda Max több mint 20 éves fennállása alatt megérett arra, hogy megmérettessen egy ilyen nívós díj kapcsán, ami pontosan azt jelképezi, amit mi mindig is képviselni szerettünk volna.
R: Adja magát a kérdés, hogy mit kíván képviselni a Gilda Max?
TGY: A Gilda Max alapgondolata mindig is a minőség, a versenyképes kínálat és megfizethetőség köré épült. Erre még olyan hiánypótló ötletek jöttek, mint a 0-24 órás nyitva tartás, vagy a komplex kiegészítő szolgáltatások rendszerének felépítése, amely lefedi a wellness és a szépségápolás területeit is. Az ötletek persze önmagukban nem biztosítják egy mozgásközpont sikerét. Ahhoz, hogy naponta ezreket mozgassunk meg, sokkal több kell.
SZA: Ehhez járul hozzá a szakmai csapat, akik a legjobb gyártók gépeit válogatják, fejlesztési lehetőségeket keresnek, követik a legújabb trendeket. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamatos terjeszkedésink során már a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, melyek egyszerre korszerűek és környezettudatosak. Ezzel együtt nem hagyjuk figyelmen kívül a Gilda Max mozgásközpontok kiépítésénél az adott környék arculatát sem, miközben igyekszünk dinamizmust sugározni és egészségre sarkallni a környezetünkben lévőket. Nem mellékes a központok megközelíthetősége sem, mivel gyalog és autóval ugyanúgy elérhetőnek kell lennünk és maradnunk, a folyamatosan növekvő igények szerint biztosítani parkolást, és biciklitárolókat a vendégeink számára.
R: Hogyan képesek megfelelni ennyi szempontnak, ha egyáltalán lehetséges?
SZA: Az elsődleges célok maguktól értetődően vonzzák azokat a szakembereket, akik ezzel azonosulni tudnak. Így mindig a célon van a szemünk, bármely oldal kerül éppen fejlesztésre. Pont a közösség erejébe vetett hitünk hívta életre a Gilda Max márkát, így a mögötte álló közösség is hasonló elveket vall.
TGY: Természetesen ez sokkal egyszerűbben hangzik, mint amilyen a valóságban. Nagyon sok mérlegelés következménye egy-egy döntés. A Magyar Termék Nagydíj is ezt szimbolizálja számunkra. A jó döntések sorozata minden szinten elismerésre méltó. Kevesen képesek megfelelni egy olyan komplex követelményrendszernek, mint amit egy díj pályázati rendszere jelent, így nem meglepő, hogy előttünk nem kapott még fitnesz terem, vagy sport hálózat hasonló elismerést.


Kép

R: Akkor ez egyfajta visszaigazolás a mozgásközpontok működéséről?
TGY: Ez arra válasz, hogy jól gondolkodunk, és helyes irányokat jelöltünk ki. Természetesen ezzel semmi nem ér véget, sokkal inkább elkezdődik valami.
SZA: Én is így érzem... Pontosítva a gondolatot; ezzel magasra tettük a mércét, amit másoknak teljesíteni kell majd, azt kell nekünk túlteljesíteni. Ez az igazi kihívás!
TGY: Jelenleg is a legerősebb vezetőkkel dolgozunk. Mint Béres Alexandra fitnesz világbajnok, aki a Gilda Max szakmai tanácsadója. A küzdősport szakág vezetője Erdei Zsolt, alias Madár, félnehéz súlyú profi ökölvívó. Szakmai vezetőnk, beszélgető társam, Szalka Andrea, a Hot Iron System Master Trainer - e, és mindezek mellett én magam, Turós György a testépítés és fitnesz szakág vezetője vagyok, és a Gilda Max Sportegyesület vezetője is egyben. A felsorolt nevek nem csak hangzatosak, de mi valóban együtt dolgozunk, tehát a szakmai tudás beáramlik a Gilda Max mindennapjaiba. Ezzel nem csak a hivatásos sportolókat segítjük, hanem a véráramon keresztül eljut mindenkihez, aki a vendégkörünkbe tartozik. A fenti emberek közül mindenki elérhető csoportos órákon, vagy személyi edzések révén is, további megközelítőleg kétszáz oktatónk, edzőnk mellett.
SZA: Még hozzátenném, hogy nagy szerepet vállalunk a jövő reménységeinek nevelésében is, mivel a gyermek fitnesz húzóágazat a Gilda Max Sportegyesületben is, illetve egyre több elismert szakember csatlakozik hozzánk évről-évre. Emellett más egyesületeket és sportágakat is támogatunk, legyen az úszás, vagy vízilabda, kajak-kenu. Tulajdonképpen a folyamatos fejlődés a célunk. Nem elég a mostani sikereknek örülni, a jövőre is gondolnunk kell, itt pedig a fitnesz nem önállóan van jelen, hanem összemosódik más, akár olimpiai sportágakkal is.

R: Úgy tűnik, hogy lassan kinövi a Gilda Max a mozgásközpontokat.
TGY: Erre azért ügyelünk, hogy ne történhessen meg. A területi és technikai terjeszkedések, fejlesztések az alapgondolatok kiszolgálói, hogy létrejöhessenek, létezhessenek az elméletben megszülető célok a gyakorlatban is.
SZA: Egyébként valóban nem vagyunk helyhez kötve. A budapesti gyógyfürdőktől kezdve a Siófok Plázs - on, vagy a Lupa-tavon át, sok külső helyszínen is jelen vagyunk. Létfontosságúnak tartjuk, hogy ne olyan cég legyünk, mely gyors hasznot keres, hanem megfelelő szerepvállalással, távlati célokkal rendelkezzünk.
TGY: Nyilvánvalóan ezt csak olyan helyzetben lehet megtenni, ahol a vállalat stabil háttérrel rendelkezik. Kelet-Európában csak a Gilda Max Menedzsment képes több mint két évtizede első helyen lenni a bérletesek és belépések számát nézve, miközben több mint 10.000 négyzetméteren szolgálja ki a vendégkörét. Budapesten, jelenleg 6 helyszínen, 0-24 órában.
SZA: Ezzel együtt a vendégkörünk összetétele is átlépte az általános fitnesz termekét. Sikerrel értünk és érünk el újabb rétegeket, akik eddig elképzelni sem tudták, hogy hasonló termekbe járjanak. A trend, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódik persze nagyban a segítségünkre van. Ezt kihasználva építettünk fel senior programokat, és hoztuk be a családokat a mozgásközpontokba.


Kép

R: Ezekhez a tapasztalatokhoz és sikerekhez szinte egyértelműen csatlakozik a Magyar Termék Nagydíj elnyerése.
TGY: Mindenképp, hiszen szeretjük a kihívásokat. Fontos volt, hogy egy újabb platformon bizonyítsunk, főképp egy olyan díj elnyerésével, mely mérvadó Magyarországon. Büszkék vagyunk, hogy a Gilda Max nemzetközi szinten is képes megállni a helyét, miközben egyértelműen magyar márka.
SZA: Fontos számunkra ez a fajta kitüntetés és minősítés, hiszen a hazai vendégek által jutottunk idáig, ők tisztelnek meg minket a bizalmukkal, hűségükkel nap, mint nap.
TGY: Ehhez még csatlakoznak a sportolók, és a cégek, akik egyre többen biztosítanak mozgási lehetőséget az alkalmazottaiknak. Egy olyan, kulturálisan mélyen gyökerező és nemzetközi szinten is magasba törő cég, és egyesület vagyunk, akik mindig minden területen úttörők.

R: Mi lehet ezek után a következő lépés?
TGY: A következő lépés, hogy a Magyar Termék Nagydíj - on keresztül még több emberhez érjünk el és közvetítsünk minőséget a szolgáltatásokban és biztosítsunk lehetőséget azok kipróbálásához.
SZA: Lényegében ismét egy szinttel feljebb lépünk, és elindulunk egy eddig járatlan úton. Hiszek benne, hogy ez a fajta kitüntetés alkalmas az emberek figyelmének felkeltésére és még az eddigieknél is többen csatlakoznak hozzánk, és még többen osztoznak majd velünk az egészségről, sportról és a közösségről alkotott nézeteinkben.

R: Szeretnétek elmondani valamit záró gondolatként?
TGY: Talán annyit mondhatok mindannyiunk nevében, akik a Gilda Max mozgásközpontokban dolgozunk, hogy köszönjük! Elsősorban a vendégeinknek, és együttműködőinknek, hogy minket választanak.
SZA: Közhelynek tűnik, de tényleg ez a legfontosabb nekünk, hogy elmondhassuk: hálásak vagyunk mindenkinek, aki a Gilda Max termekben megfordul, mert nélkülük álmodni sem mertünk volna egy ilyen elismerésről, mint a Magyar Termék Nagydíj!

5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Serena Williams kis híján belehalt a szülésbe, és először mesélt róla

Sokkoló dolgokat osztott meg a rajongóival a teniszfenomén.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Tanulj te is a SHAPE fittmamitól, Mészáros Bogitól!

A legfrissebb SHAPE magazinban megismerkedhetsz Mészáros Bogi történetével, aki az Én jobban blog szerzője, és aki a kisfia születése után teljesen átalakította az életét, és ő lett az egyik legfittebb mami, akit megismertünk!


A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft