Töltsd fel egészségpénztári kártyádat pár érintéssel akár a vásárlás előtt!
Előfizetek

Töltsd fel egészségpénztári kártyádat pár érintéssel akár a vásárlás előtt!

Az OTP Egészségpénztár és a Simple okostelefon alkalmazás fejlesztői – a magyar piacon elsőként – kidolgoztak és létrehoztak egy új, innovatív szolgáltatást.

Ennek segítségével a Pénztár tagjai bárhol, bármikor, azonnal feltölthetik egészségpénztári egyenlegüket akár egy nagyobb összegű szűrővizsgálat vagy magán orvosi kiadás előtt, vagy váratlan kiadások esetén.

A korábbi hagyományos tagdíjbefizetéstől eltérően a Simple alkalmazásban elérhető Feltöltömmagam szolgáltatással és egy bankkártyával, azonnal jóváírandó befizetést lehet kezdeményezni. A funkció használata rendkívül sok előnnyel jár: a gyorsaságon és egyszerűségen kívül kártyás fizetésnek minősül, így tranzakciós díj sem terheli. A befizetés után a hagyományos eljáráshoz hasonlóan 20%-os adó-visszatérítés is igényelhető.

„A pénztárunkhoz érkező befizetések és költések alapján azt tapasztaljuk, hogy a hazai lakosságnak egyre fontosabb az egészségügyi öngondoskodás, vagyis, hogy tudatosan tesznek félre a váratlan, vagy éppen az előre tervezett egészségügyi költségek fedezésére. Ezért indítottuk útjára a Feltöltömmagam funkciót a Simple alkalmazás segítségével, mellyel a tagjaink okos telefonjukról, másodpercek alatt lekérdezhetik és feltölthetik az egyenlegüket. Az alkalmazás népszerűségét mutatja, hogy az indulást követő néhány hónapban máris több mint 25 millió forintot töltöttek fel a tagjaink” – számolt be a legfrissebb eredményekről Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója.

Az OTP Egészségpénztár arra számít, hogy az év második felében – az utóbbi évekhez hasonlóan – emelkedni fog az egyéni befizetések aránya, hiszen a tagok egyre nagyobb számban igyekeznek kihasználni az év végi 20 százalékos adó-visszatérítésben rejlő lehetőségeket, ami csak az idén (az első félév során) befizetett összegek után, mintegy 280 millió forintot jelent.

További részletek találhatóak a Feltöltömmagam funkcióról és az egészségpénztárral igénybe vehető juttatásokról a www.feltoltommagam.hu oldalon.

5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Serena Williams kis híján belehalt a szülésbe, és először mesélt róla

Sokkoló dolgokat osztott meg a rajongóival a teniszfenomén.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Tanulj te is a SHAPE fittmamitól, Mészáros Bogitól!

A legfrissebb SHAPE magazinban megismerkedhetsz Mészáros Bogi történetével, aki az Én jobban blog szerzője, és aki a kisfia születése után teljesen átalakította az életét, és ő lett az egyik legfittebb mami, akit megismertünk!


A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft