Múlt és jövő egy cipőben: Native
Előfizetek

Múlt és jövő egy cipőben: Native

Kevés olyan cipőmárka létezik, amiben egyesül a hagyományos cipők stílusa és a jövő lehetőségei. A Native cipői azonban pontosan ilyenek, és még a környezetvédelemre is kiemelt figyelmet fordítanak.
A márka a kezdetektől fogva a hagyományos cipőfazonokat új és merész anyaghasználattal és technológiai módszerekkel ötvözi, így jönnek létre a teljesen egyedinek számító cipők, melyeket sajátos formavilágukról és élénk színeikről is könnyen meg lehet különböztetni. Valamennyi lábbeli egy klasszikus fazonra épül, amit a legújabb technológiákkal és egy, csak arra a kollekcióra jellemző egyedi tulajdonsággal dolgoznak ki.

További kiemelkedő tulajdonságuk, hogy vízállóak, moshatóak, légiesen könnyűek és tökéletesen igazodnak a láb formájához, ezért maximálisan kényelmes viseletnek számítanak.
A Native azonban nem csak az egyedi stílusával kívánja formálni a jövőt, hanem különböző környezetvédelmi kérdésekben is. Állati eredetű termékeket nem használ fel egyik kollekció készítése során sem, valamint a csomagolás és a szállítás során is újrahasznosított anyagokat alkalmaz.
Ha még több érdekességre vagy kíváncsi a Native márkával kapcsolatban, látogass el a www.nativeshoes.com oldalra.

5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Serena Williams kis híján belehalt a szülésbe, és először mesélt róla

Sokkoló dolgokat osztott meg a rajongóival a teniszfenomén.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Tanulj te is a SHAPE fittmamitól, Mészáros Bogitól!

A legfrissebb SHAPE magazinban megismerkedhetsz Mészáros Bogi történetével, aki az Én jobban blog szerzője, és aki a kisfia születése után teljesen átalakította az életét, és ő lett az egyik legfittebb mami, akit megismertünk!


A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft