5 nőtípus...
Előfizetek

5 nőtípus...

Ha mondjuk Angelina Jolie megkörnyékezné szíved választottját, valószínűleg nehéz lenne kedvesednek teljes érdektelenséget mutatnia. A valóságban viszont nem a szexis színésznőtől kell tartanod. A közvetlen környezetedben élő nőszemélyek komolyabb veszélyt jelenthetnek kapcsolatodra. Még azok is, akikről talán nem is gondolnád...

Az anyósjelölt
Minden férfi életében meghatározó szerep jut az első nőnek, azaz az édesanyának. Ő az, aki mindig jelen lesz életében, korától, családi állapotától függetlenül. Akár azt hiszed, jól ismered anyósjelöltedet, akár csak pár alkalommal találkoztál vele, jó lesz óvatosan kezelni. A fiús mamák nagyon ravaszak tudnak lenni.

A szörnytípus
Teljes mértékben ártalmatlan… de csak akkor, ha első látásra szimpatikus vagy számára. Ha nem tetszel neki, akkor viszont mindent elkövet, hogy tönkretegye bimbózó kapcsolatotokat. Némelyik szörny típusú anyós hihetetlen érzékkel tud gyűlölködni az első perctől kezdve, még mielőtt igazán megismerné, milyen vagy valójában. Ilyenkor tehetsz bármit, soha nem leszel elég jó az ő kicsi fiának. Jól tudja, hogyan érje el, hogy hamar vége szakadjon köztetek a románcnak.
Honnan veszed észre, hogy pikkel rád? Nyíltan ellenségeskedikveled, és olyan dolgokat mond és tesz, amelyek egyértelműen bántanak téged.Ha ettől begurulsz, és jól meg mondod róla a párodnak a véleményedet, akkor kedvesed képtelen lesz bármelyikőtök pártját fogni. Ettől még rosszabbul érzed magad, és az eredmény: még több vita. Amikor végül könnyekben törsz ki, rádöbbensz: az anyósjelölt elérte, amit akart, alaposan összeugrasztott titeket.Hogyan kezeld? Ha minden tőled telhetőt megtettél, hogy jó viszony alakuljon ki köztetek, kedves voltál vele, elnéző, de még ez sem segített, nem célszerű behódolni neki, csak azért, hogy szeressen. Nem sokat tehetsz. Magyarázd meg a párodnak, hogy téged nagyon bánt az anyja viselkedése, és ezentúl szeretnéd a minimálisra csökkenteni vele a kontaktust. Ne bocsátkozz bele a részletekbe!Soha ne tiltsd el kedvesedet vagy a gyerekeket tőle, de te csak a családi összejöveteleken jelenj meg. Viselkedj kulturáltan, majd engedd ki a gőzt – de a barátnőd, és ne a párod előtt. Ha tényleg hár-piaként viselkedik az anyós, akkor a párodnak is meg kell értenie, hogy nem vagy vevő a piszkálódásaira. Ha nem bocsátkozol közelharcba, nem okozhat több problémát nektek.

A tyúkanyó típus
Első ránézésre kedves hölgy, aki mindenkiért aggódik, és úgy tűnik, hogy téged is kedvel. Ám amikor színre lép, megszólal a vészcsengő a fejedben. Például: épp közös nyaralást terveztek szerelmeddel, de amikor megneszeli, azonnal megpróbálja meghiúsítani, például keresztbeszervez egy családi nyaralást. Aztán fokozatosan egyre jobban rátok telepszik, és lassan benyomul életetek intim szférájába is. A párod nem érti, hogy mi a bajod, miért vagy ilyen ellenszenves az anyjával. Ez a konfliktus éket verhet közétek.

Hogyan kezeld? Adj neki kisebb feladatokat. Engedd, hogy vigyázzon a gyerekekre, ápolja a fiát, amikor influenzás, és te nem vagy otthon. Hagyd, hogy megetesse a cicákat és megöntözze a növényeket, mialatt nyaraltok. Engedd, hogy fontosnak érezze magát, de húzd meg a határokat. Ne vedd fel mindig a telefont, ha hív, mondd meg neki, hogy külön programot vagy nyaralást terveztek, amikor úgy érzed, túlságosan bele akar folyni az életetekbe. Magyarázd el a párodnak, hogy nem szeretnéd minden hétvégédet a kedves mamával tölteni.

A legjobb barátnő típus
Ha létezne tökéletes anyósjelölt, akkor megbocsátható lenne neked az a tévedés, hogy azt hitted, párod anyjának személyében új barátnőre leltél. Nagyon mellélőttél, majd meglátod! Pedig minden olyan jól indult. Beugrottál hozzá egy kávéra, elmentél vele vásárolgatni, meghallgattad, netán még meg is fogadtad a tanácsait a fiával kapcsolatban. Elárulta, mi a kedvenc étele, és segített szexis fehérneműt választani neked…
Sajnos, semmi sem az, aminek látszik. Ritka, mint a fehér holló az olyan mama, aki valóban lányaként kezel téged. Ha nem épp egy ilyenbe botlottál, akkor nem árthatárokat húznod kettőtök közé. Nem igazán az ő dolga megmondani neked, mit szeret a fia, vagy mit nem. Elképzelhető, hogy tudat alatt versenyezni akar veled, afia figyelméért. Bárhogy is van, semmi jó nem származhat ebből.

Hogyan kezeld? Talán őt a legnehezebb kezelni, mert a viselkedése alapján alaptalanul bántanád őt, és ugye te sem akarsz barátságtalannak tűnni. Ne feledd, soha nem késő meghúzni a határokat. Még ha az elején túl közel engedted is magadhoz, ideje fokozatosan eltávolodni tőle. Találkozz vele ritkábban. Udvariasan indokold meg, hogy a barátaid nagyon hiányolnak, muszáj velük is találkoznod. A beszélgetések során pedig próbáld elterelni a figyelmét rólatok. Irányítsd inkább felé a reflektorfényt, bele szépen a szemébe. Tegyél fel most te kérdéseket róla és a férjéről. Adj egykis ízelítőt neki a módszeréből.

A gyerekkori barát

Kiskoruk óta ismerik egymást, közös nyaralások, sok-sok élmény köti össze őket. Igaz, kedvesed váltig állítja, hogy soha nem volt közöttük semmi, és hogy nem is tud „olyan” szemmel nézni rá, de vajon mi lehet a másik féllel? Biztos, hogy a barát is csak barátként tekint rá?
Tudomásul kell vedd, hogy párod életében fontos szerepe van ennek a leányzónak, és biztosan ad a szavára. A szoros kötelék feljogosítja a „barátnőt” arra, hogy nyíltan kimondja a véleményét, akár rólad is. Biztos lehetsz abban, hogy tüzetesen meg fog vizsgálni, figyeli, miket mondasz, és a rólad hallott pletykákkal azonnal rohanni fog kedvesedhez. Ebből persze mit sem fogsz érzékelni, ugyanis veled úgy fog viselkedni, mintha a legjobb barátnőd lenne. Mivel a párod maximálisan megbízik benne, meg sem fordul a fejében, hogy szándékosan ártana nektek. Nagyon könnyen képes bogarat ültetni kedvesed fülébe, főleg ha rólad van szó, így akár arról is meggyőzheti szíved választottját, hogy nem vagy hozzávaló.

Hogyan kezeld? Ne feledd! A barátaiddal legyél kedves, az ellenségeiddel pedig még kedvesebb. Ha a közelében maradsz, akkor szemmel tudod tartani a trükkjeit. Vegyél nagy levegőt, és próbálj meg barátságos lenni vele. Mondogasd neki, hogy milyen nagyszerű dolog, hogy a barátodnak lehet egy fogadott nővére. Ha így utalgatsz a kapcsolatukra, talán leesik neki, hogy semmi esélye a párodnál. De bármit is teszel, ne bízz meg benne. Soha ne árulj el neki titkokat, vagy ne beszélgess vele a kapcsolatodról, mert mindent vissza fog mondani a párodnak. Ha a lány teljesen elviselhetetlen számodra, akkor is legyél vele udvarias. Ne kritizáld folyamatosan, még a párod előtt sem. Nincs okod aggodalomra, hiszen kedvesed veled van és nem vele.


Itt a tökéletes süti a barátnős beszélgetésekhez

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

5 tipp, ami segít, hogy vékonyabb és tónusosabb legyen a combod

Ki ne szeretne feszes, vékony és formás combokkal hódítani? Most összeszedtük, mit kell tudnod comb edzés és diéta témájában ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a virgácsaidból!

Kávé terhesség alatt: szabad vagy sem?

Amikor a várandós hírességek kávéval a kezükben sétálnak az utcán, rengeteg támadást kapnak, hogy a koffein mennyire árt a babának, és nem megengedett a kávé terhesség alatt.

Így segíts a pasidnak formába lendülni!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Ó, te jó ég! 1600 pluszkalória az irodai nasikkal észrevétlenül?

Bizony! Egy új kutatás szerint hetente ennyivel több kalóriát juttatnak be sokan az irodai nasikkal. Ez pedig nagyjából majdnem olyan, mintha egy napnak megfelelő plusz ételmennyiséget fogyasztanál el…

Ismerd meg a BDD testképzavar gyakori tüneteit!

Ha a testképzavarokról esik szó, mindenkinek az anorexia és a bulimia jut eszébe. Pedig van több ilyen rendellenesség, és egy kevésbé ismert, a BDD (Body Dysmorphic Disorder, vagyis testdiszmorfiás zavar), ami legalább ennyire veszélyes.

Kim Kardashian egyszerű trükkje, hogy egy edzést se hagyjon ki

Ha követed Kim Kardashiant az Instagramon, biztosan feltűnt, hogy újabban nagyon rákapcsolt az edzésre, és minden nap kitesz valamit róla a sztorijába.

Az Éva magazin keresi a legstílusosabb anya-lány és anya-fiú párost!

Vajon ki lesz a Legstílusosabb anya-lány, illetve anya-fiú páros 2018-ban?

Klasszikus menzai desszertek fitt változatban – próbáld ki mindkettőt!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Megjelent a Shape legfrissebb száma!

Főszerkesztőnk ajánlója:

Egyszer már sikerült NEM híznom a nyaraláson – elmondom, hogyan

Ha nyaralás, akkor ott a pihenés, sok program, meleg, napsütés, és egy csomó szuper élmény – na meg persze a hízás is! Hiszen, ki akarná (tudná) visszafogni magát, amikor egy olyan helyen van, ahol új ízeket lehet megkóstolni, esetleg a reggeli svédasztal telis-tele van mindenféle finomsággal? És, ha ez az egy-két hét van az évben, amikor tényleg rendesen kikapcsolódsz hosszabb ideig, akkor miért ne élveznéd azt ki maximálisan?

Sport a hőségben: 5 dolog, amire ügyelj nyáron

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

7 jel, hogy nem vagy gluténérzékeny, de a glutén nem a barátod

Avagy mi a különbség a glutérzékenység és gluténintolerancia között? A glutén elsőszámú közellenség mostanában, és sokan akkor is lemondanak róla divatból, ha a szervezetük tökéletesen fel tudja dolgozni. Viszont ott van az a csoport is, akik ugyan nem szenvednek diagnosztizált érzékenységben, mégsem tesz jót a szervezetük számára. De honnan tudhatod meg, hogy te hova tartozol?

7 jel, hogy nem vagy gluténérzékeny, de a glutén nem a barátod

Avagy mi a különbség a glutérzékenység és gluténintolerancia között? A glutén elsőszámú közellenség mostanában, és sokan akkor is lemondanak róla divatból, ha a szervezetük tökéletesen fel tudja dolgozni. Viszont ott van az a csoport is, akik ugyan nem szenvednek diagnosztizált érzékenységben, mégsem tesz jót a szervezetük számára. De honnan tudhatod meg, hogy te hova tartozol?

Meleged van? Egyél chilit!

És vannak tippjeink fázósoknak is!

Így tartja magát formában a Miss Balaton szépségkirálynője

Íme, 4 otthon is végezhető, de hatékony gyakorlat!

Alakbarát törökmogyorós kuglóf recept: ki kell próbálnod!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Nehéz időszak az életmódváltásban? 5 tipp, hogy átlendülj rajta!

Várandósan, sőt, kisgyermekes anyukaként sem kell lemondanod a mozgásról és az egészséges életmódról! Persze nem könnyű összehozni az edzést a családdal, de nem is lehetetlen: mostantól Farkas-Halász Évi, az Anyaként is fitten bloggere ad szuper tippeket!

Megtudod, mi történik veled 4 órával azután, hogy megeszel 5 diót

A dió egy egészen egyszerű étel, mégis olyan fantasztikus hatással van a testedre, hogy azt talán elképzelni sem tudod. És a legjobb, hogy mindössze 4 óra alatt bekövetkeznek a változások!

Jó hír, ha heges a bőröd, egy új eljárással eltűntethetőek a nyomok!

Sérülés, betegségek nyomai végre eltűntethetők, csökkenthetők ezzel az eljárással.


Hozd ki magadból a maximumot!

Csak 999 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem