Párban fitten
Előfizetek

Párban fitten

Tornázz a szabadban! Legjobb barátnőddel a park bármelyik szegletét edzőteremmé varázsolhatjátok. A közös edzés hatásosabb,az alakformálás élvezetesebb, ráadásul a motivációd is a duplájára nő.
„Hajrá, na még egyszer , sikerülni fog!” Ha edzőpartnered ilyen szavakkal lelkesít, biztosan szárnyakat kapsz, nagyobb lelkesedéssel és élvezettel végzed a tornagyakorlatokat – és semmi esélyed a lazsálásra. A legfrissebb tudományos kutatások szerint ha párban edzel, kifejezetten hatásosabb lesz az eredmény, hiszen:
1. Az időpontokat kénytelen vagy szigorúan betartani, amennyiben a barátnőd is jelen van.
2. A közös motivációnak köszönhetően sokkal megfontoltabban és kitartóbban edzel.
3. Hála a folyamatos visszajelzésnek, mindig azonnal korrigálni tudod a hibáidat.
4. Számtalan olyan gyakorlat létezik, amit egyedül sehogyan sem tudnál végrehajtani. Összegezve: ha párban edzel, garantált a siker, vagyis a karcsú alak és a feszes izomzat!


SZEXI VÁLLAK
Ezekkel a gyakorlatokkal célzottan formálhatjátok a felsőtestet

Húzódzkodás
Keress egy stabil faágat. Fogd át alulról, és lassan húzd fel rá magad, amíg a karod derékszögbe nem hajlik. Lassan engedd vissza magad függésbe. Hagyd, hogy a barátnőd segítsen, amikor szükséges. 5-ször ismételjétek meg a gyakorlatot mindketten.

Kézfogás Helyezkedjetek el egymással szemben, fekvőtámaszban. A testsúly a jobb karra nehezedjen. Bal karotokat emeljétek fel és érintsétek össze a tenyereteket, majd szorítsátok egymáshoz. Rövid ideig maradjatok ebben a pozícióban. Ismét vegyetek fel fekvőtámasz helyzetet, majd hajtsátok végre a gyakorlatot jobb kézzel is. 15-ször ismételjétek meg a mozdulatsort, mindkét oldalon.

Padtámasz Üljetek egy padra, kezetekkel támaszkodjatok meg oldalt. A feneketeket kicsit emeljétek fel, és enyhén hajlított karral tartsátok meg a testsúlyotokat. Felváltva lendítsétek a magasba a jobb és a bal lábatokat. 15-ször ismételjetek.

Talicskázás
Egyikőtök helyezkedjen fekvőtámaszba, a másik pedig fogja meg és emelje fel a lábát. Most irány előre! Miközben egyikőtök a karizmain egyensúlyozva a kezével előrelépked, addig a másik a partner súlyával erősíti saját karizmait. Húsz lépés után cseréljetek.

Az edzésterv többi gyakorlatát megtalálod a Shape magazin szeptemberi számában.
5 reggeli, amit az irodai konyhád mikrójában is elkészíthetsz, méghozzá 5 perc alatt

Néha egy bögre forró finomság elég ahhoz, hogy a helyes vágányra terelődjön az ember munkanapja. Készítettél már fűszeres zabkását és más ínyencségeket a mikróban? Én most kipróbáltam néhány mikrózható reggeli receptet.

Böllér, hentes, pékné – te tudod, hogy milyen ételre utalnak ezek a kifejezések?

Számtalan fogásunk van, ami egy foglalkozást űző személyről, vagy épp annak feleségéről kapta a nevét. Te tudod, hogy melyik mit takar? Az evamagazin.hu összeállítása.

Mi szóltunk: felejtsd el ezt a 2 egészséges ételt, ha fogyni akarsz!

Finomak, tápanyagdúsak, de tömve vannak kalóriával!

Serena Williams kis híján belehalt a szülésbe, és először mesélt róla

Sokkoló dolgokat osztott meg a rajongóival a teniszfenomén.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Tippek kajafotózáshoz, hogy te is villoghass az instán!

Hogy mitől lesz jó egy ételfotó? Attól, hogy rutinnal készíted el. Abban az esetben viszont, ha még nem éreztél rá igazán, most segítek, mire érdemes figyelned, hogy végre te is villoghass a főztöddel az instán! Ne félj, nem kell gasztrofósnak lenned ahhoz, hogy legyen pár csinos képed a hétvégi húslevesről.

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Tanulj te is a SHAPE fittmamitól, Mészáros Bogitól!

A legfrissebb SHAPE magazinban megismerkedhetsz Mészáros Bogi történetével, aki az Én jobban blog szerzője, és aki a kisfia születése után teljesen átalakította az életét, és ő lett az egyik legfittebb mami, akit megismertünk!


A bikinialak most készül!

Csak 999 Ft